Ik kon niet tot de essentie komen van alles wat ik op mijn website wilde zetten. Ik liep vast en had geen zin meer om teksten te schrijven. Ik was ontevreden over mijn website en ik baalde van een ‘slecht’ visitekaartje. Na het volgen van de blogtitel-workshop van Florien besloot ik  om het gewoon professioneel aan te pakken.

Florien leerde mij heel anders kijken naar mijn website. Niet als een etalage van wat ik kan, maar als een plek waar mogelijke klanten zich in herkennen. Ze vroeg me naar de zakelijke kant: waar ga je het meeste geld mee verdienen? Oók heel fijn, ik zat niet meer in mijn eentje te tobben achter mijn laptop. Door te sparren met Florien kreeg ik energie en focus.

Het bewijs dat mijn nieuwe webteksten voor mij werkten kwam toen mijn ideale klant mijn website las. Ik kreeg zulke fijne feedback! Die krijg ik nog steeds regelmatig. “Zo mooi om te lezen, ik verdween er helemaal in”. Ook over de aangepaste vormgeving. Het werd mij duidelijk dat mijn website nu helemaal mij ademt. Als professional en als mens, in gewone-mensen-taal.

Met Florien werken levert je meer dan zomaar wat webteksten. Ik ben op een andere manier naar mijn bedrijf gaan kijken, vanuit mijn ideale klant. Ik ben anders gaan denken. Ik heb geen twijfels meer over mijn website, ik ben er trots op.

Sinds ik met Florien werk kreeg ik weer tijd het werk dat ik écht wil doen en krijg ik makkelijker nieuwe klanten. Ik raad je aan om met Florien te werken als je meer focus in je bedrijf, in je aanbod en in je website wilt brengen. Ze is een expert met verstand van zaken. Als je Florien niet inhuurt mis je een sparringpartner voor getob met iets waar je eigenlijk (nog) helemaal geen verstand van hebt.

Coach | Teamleren & Leiderschap | Procesbegeleider | Systemisch werk | Systemic Ritual®

www.wndrlnd.nl

Pin It on Pinterest

Share This