Anneke Oosterwolde – van Scheppingen

Anneke vk rond reviewVoordat ik met Florien aan de slag ging was ik op zoek naar mijn persoonlijke vlam en wat het is dat ik in mijn werk wil doen. Ik was hier al jaren, vol frustratie, mee bezig.

Tijdens de coaching sessie voelde ik mij gehoord en zag ik (h)erkenning en werd helder wat bij mij past. Ik weet nu EINDELIJK wat ik wél wil doen.

Florien werkt helder, adequaat, stelt de juiste vragen en weet de spijker op z’n kop te slaan, waardoor ik in één sessie mijn richting ontdekte en aan de slag kon. Tijdens de sessie voelde ik mij op mijn gemak. Florien begrijpt mij, voelt aan wat voor mij werkt en ziet wat ik nodig heb.

Ik kan iedereen die zoekende is aanraden om met Florien te werken. Omdat ze als een echte professional samen met jou in kaart kan brengen wat jouw richting is. Naar dit lichtpuntje was ik op zoek.

Meer praise

Bianca Boverhoff

"Ik ben in een jaar werken met jou getransformeerd: ik kan mijn klanten uitkiezen, ik durf meer, ik spreek mij uit, ben gaan staan, neem mijn plek in. Mensen luisteren naar mij. Ik voel mij een expert en word ook zo gezien. Alles lukt en komt naar mij toe. De rem is...

Lees meer

Denise Pellinkhof

Werken met Florien geeft je clarity. Het is mij nu echt duidelijk: wie ben ik nu voor wie en welke taal spreekt mijn doelgroep. Florien heeft mij heel goed geholpen om concreet beter aan te haken op de leefwereld van mijn doelgroep. Dus ik weet nu zo veel beter wat ik...

Lees meer

Maureen Mulder

"Florien hielp mij om de prijzen te vragen die ik echt voor mijn dienst wilde vragen, maar nog niet durfde. Dat heeft iets geshift: in mij en in mijn business. Ik vraag dit bedrag nu zonder blikken of blozen, omdat ik weet dat ik het waard ben. Ik heb nu betere...

Lees meer