Anneke Oosterwolde – van Scheppingen

Anneke vk rond reviewVoordat ik met Florien aan de slag ging was ik op zoek naar mijn persoonlijke vlam en wat het is dat ik in mijn werk wil doen. Ik was hier al jaren, vol frustratie, mee bezig.

Tijdens de coaching sessie voelde ik mij gehoord en zag ik (h)erkenning en werd helder wat bij mij past. Ik weet nu EINDELIJK wat ik wél wil doen.

Florien werkt helder, adequaat, stelt de juiste vragen en weet de spijker op z’n kop te slaan, waardoor ik in één sessie mijn richting ontdekte en aan de slag kon. Tijdens de sessie voelde ik mij op mijn gemak. Florien begrijpt mij, voelt aan wat voor mij werkt en ziet wat ik nodig heb.

Ik kan iedereen die zoekende is aanraden om met Florien te werken. Omdat ze als een echte professional samen met jou in kaart kan brengen wat jouw richting is. Naar dit lichtpuntje was ik op zoek.

Meer praise

Monique Koster

Ik wilde iemand met copywriter ervaring die kritisch met mij mee keek naar mijn teksten en aanbod. Mijn grootste inzicht was dat het schrijven van goede content erg belangrijk is om de juiste klanten aan te trekken. Dat wist ik natuurlijk wel, maar dat werd me eens te...

Lees meer

Marièt Schaier

Voordat ik met Florien werkte liep ik met veel ideeën rond voor mijn bedrijf, die ik nog niet voldoende had uitgewerkt, of twijfel had hoe ik het zou vormgeven. Ik stelde ook geen prioriteiten. De energie die ik in mijn bedrijf stopte, schommelde te veel doordat ik...

Lees meer

Nelly ter Voert

Als je nog twijfelt om een boek te schrijven zeg ik zeker doen. Florien coacht je door alle stappen heen. Als jij een kei bent in je vak en je wil meer impakt, dan kan ik je Florien erg aanbevelen. Zij is een kei in haar vak en een inspirerende vrouw. Auteur 'Mama...

Lees meer