Anneke Oosterwolde – van Scheppingen

Anneke vk rond reviewVoordat ik met Florien aan de slag ging was ik op zoek naar mijn persoonlijke vlam en wat het is dat ik in mijn werk wil doen. Ik was hier al jaren, vol frustratie, mee bezig.

Tijdens de coaching sessie voelde ik mij gehoord en zag ik (h)erkenning en werd helder wat bij mij past. Ik weet nu EINDELIJK wat ik wél wil doen.

Florien werkt helder, adequaat, stelt de juiste vragen en weet de spijker op z’n kop te slaan, waardoor ik in één sessie mijn richting ontdekte en aan de slag kon. Tijdens de sessie voelde ik mij op mijn gemak. Florien begrijpt mij, voelt aan wat voor mij werkt en ziet wat ik nodig heb.

Ik kan iedereen die zoekende is aanraden om met Florien te werken. Omdat ze als een echte professional samen met jou in kaart kan brengen wat jouw richting is. Naar dit lichtpuntje was ik op zoek.

Meer praise

Philippe Declemy

Ik werkte 6 dagen per week, en veel avonden. Ik durfde geen tijd vrij te maken om te doen wat ik echt wilde, maar dacht wel: wil ik dit de rest van mijn leven zo blijven doen? Florien heeft mij gepusht om groot te dromen en meer te durven, en het proces van mijn...

Lees meer

Ylske Tammel

Ik liep tegen het probleem van écht starten aan: website maken, teksten schrijven, boekthema. Ik wist niet waar of hoe te beginnen. Ik ervaarde onrust. Ik wil vaak veel tegelijk, daardoor raak(te) ik soms het overzicht kwijt. Had steeds het gevoel dat ik ‘achter de...

Lees meer

Monique Koster

Ik wilde iemand met copywriter ervaring die kritisch met mij mee keek naar mijn teksten en aanbod. Mijn grootste inzicht was dat het schrijven van goede content erg belangrijk is om de juiste klanten aan te trekken. Dat wist ik natuurlijk wel, maar dat werd me eens te...

Lees meer