Anneke Oosterwolde – van Scheppingen

Anneke vk rond reviewVoordat ik met Florien aan de slag ging was ik op zoek naar mijn persoonlijke vlam en wat het is dat ik in mijn werk wil doen. Ik was hier al jaren, vol frustratie, mee bezig.

Tijdens de coaching sessie voelde ik mij gehoord en zag ik (h)erkenning en werd helder wat bij mij past. Ik weet nu EINDELIJK wat ik wél wil doen.

Florien werkt helder, adequaat, stelt de juiste vragen en weet de spijker op z’n kop te slaan, waardoor ik in één sessie mijn richting ontdekte en aan de slag kon. Tijdens de sessie voelde ik mij op mijn gemak. Florien begrijpt mij, voelt aan wat voor mij werkt en ziet wat ik nodig heb.

Ik kan iedereen die zoekende is aanraden om met Florien te werken. Omdat ze als een echte professional samen met jou in kaart kan brengen wat jouw richting is. Naar dit lichtpuntje was ik op zoek.

Meer praise

Fiona Cook

Ik klopte bij Florien aan omdat ik te weinig constante inkomsten had. Daar werd ik onrustig van. En ik wist niet goed hoe ik mij kon onderscheiden van alle andere coaches. Het marketing mentoring traject met Florien heeft mij helderheid in mijn klantkeuze opgeleverd....

Lees meer

Mirjam Heek

Voordat ik met Florien werkte had ik een website die niet meer weergaf wie ik was en wat ik deed. Ik voelde dat ik meer uit mijn coaching business wilde halen en besloot om te investeren in een marketing mentorship. Het resultaat? Ik ben trots op mijn website en...

Lees meer

Gabriëlle Kok

Toen ik Florien benaderde zat ik vol plannen, maar het ontbrak me aan een plan van aanpak. Ik miste overzicht, aansluiting op de markt en actuele kennis van zaken. Met vragen als “hoe moet ik mijzelf positioneren en hoe zet ik mijn werk in de etalage? Hoe kan ik me...

Lees meer