Annelies Gras – Wandelcoach

anneliesgraswandelcoach2“Ik heb in de afgelopen maanden een switch gemaakt van communicatieprofessional naar wandelcoach. Ik heb daar begeleiding bij gezocht, omdat ik weet dat er een lange adem nodig is om iets nieuws op te zetten.

Het kost tijd, denkkracht, wilskracht en ik moest leren los laten. Durven te investeren en durven om even niet zoveel omzet binnen te halen. En natuurlijk goed nadenken over de kern van mijn nieuwe bedrijf.

Dit waren voor mij redenen om de hulp van Florien in te roepen. Ik zocht een ‘partner in crime’ die me op het rechte pad zou houden tijdens deze switch.

Florien heeft me gesteund in onzekere fases, helder gemaakt wat de essentie van mijn nieuwe bedrijf is en duidelijke richting gegeven.

Florien stelt heldere vragen, denkt mee, moedigt aan en viert je successen mee. Ik zou zeggen doen! …als je ook durft.”

www.versgras.nl

Meer praise

Bianca Boverhoff

"Ik ben in een jaar werken met jou getransformeerd: ik kan mijn klanten uitkiezen, ik durf meer, ik spreek mij uit, ben gaan staan, neem mijn plek in. Mensen luisteren naar mij. Ik voel mij een expert en word ook zo gezien. Alles lukt en komt naar mij toe. De rem is...

Lees meer

Denise Pellinkhof

Werken met Florien geeft je clarity. Het is mij nu echt duidelijk: wie ben ik nu voor wie en welke taal spreekt mijn doelgroep. Florien heeft mij heel goed geholpen om concreet beter aan te haken op de leefwereld van mijn doelgroep. Dus ik weet nu zo veel beter wat ik...

Lees meer

Maureen Mulder

"Florien hielp mij om de prijzen te vragen die ik echt voor mijn dienst wilde vragen, maar nog niet durfde. Dat heeft iets geshift: in mij en in mijn business. Ik vraag dit bedrag nu zonder blikken of blozen, omdat ik weet dat ik het waard ben. Ik heb nu betere...

Lees meer