Annelies Gras

anneliesgraswandelcoach2Ik heb in de afgelopen maanden een switch gemaakt van communicatieprofessional naar wandelcoach. Ik heb daar begeleiding bij gezocht, omdat ik weet dat er een lange adem nodig is om iets nieuws op te zetten.

Het kost tijd, denkkracht, wilskracht en ik moest leren los laten. Durven te investeren en durven om even niet zoveel omzet binnen te halen. En natuurlijk goed nadenken over de kern van mijn nieuwe bedrijf.

Dit waren voor mij redenen om de hulp van Florien in te roepen. Ik zocht een ‘partner in crime’ die me op het rechte pad zou houden tijdens deze switch.

Florien heeft me gesteund in onzekere fases, helder gemaakt wat de essentie van mijn nieuwe bedrijf is en duidelijke richting gegeven.

Florien stelt heldere vragen, denkt mee, moedigt aan en viert je successen mee. Ik zou zeggen doen! …als je ook durft.

www.versgras.nl

Meer praise

Fiona Cook

Ik klopte bij Florien aan omdat ik te weinig constante inkomsten had. Daar werd ik onrustig van. En ik wist niet goed hoe ik mij kon onderscheiden van alle andere coaches. Het marketing mentoring traject met Florien heeft mij helderheid in mijn klantkeuze opgeleverd....

Lees meer

Mirjam Heek

Voordat ik met Florien werkte had ik een website die niet meer weergaf wie ik was en wat ik deed. Ik voelde dat ik meer uit mijn coaching business wilde halen en besloot om te investeren in een marketing mentorship. Het resultaat? Ik ben trots op mijn website en...

Lees meer

Gabriëlle Kok

Toen ik Florien benaderde zat ik vol plannen, maar het ontbrak me aan een plan van aanpak. Ik miste overzicht, aansluiting op de markt en actuele kennis van zaken. Met vragen als “hoe moet ik mijzelf positioneren en hoe zet ik mijn werk in de etalage? Hoe kan ik me...

Lees meer