Annelies Gras – Wandelcoach

anneliesgraswandelcoach2“Ik heb in de afgelopen maanden een switch gemaakt van communicatieprofessional naar wandelcoach. Ik heb daar begeleiding bij gezocht, omdat ik weet dat er een lange adem nodig is om iets nieuws op te zetten.

Het kost tijd, denkkracht, wilskracht en ik moest leren los laten. Durven te investeren en durven om even niet zoveel omzet binnen te halen. En natuurlijk goed nadenken over de kern van mijn nieuwe bedrijf.

Dit waren voor mij redenen om de hulp van Florien in te roepen. Ik zocht een ‘partner in crime’ die me op het rechte pad zou houden tijdens deze switch.

Florien heeft me gesteund in onzekere fases, helder gemaakt wat de essentie van mijn nieuwe bedrijf is en duidelijke richting gegeven.

Florien stelt heldere vragen, denkt mee, moedigt aan en viert je successen mee. Ik zou zeggen doen! …als je ook durft.”

www.versgras.nl

Meer praise

Philippe Declemy

Ik werkte 6 dagen per week, en veel avonden. Ik durfde geen tijd vrij te maken om te doen wat ik echt wilde, maar dacht wel: wil ik dit de rest van mijn leven zo blijven doen? Florien heeft mij gepusht om groot te dromen en meer te durven, en het proces van mijn...

Lees meer

Ylske Tammel

Ik liep tegen het probleem van écht starten aan: website maken, teksten schrijven, boekthema. Ik wist niet waar of hoe te beginnen. Ik ervaarde onrust. Ik wil vaak veel tegelijk, daardoor raak(te) ik soms het overzicht kwijt. Had steeds het gevoel dat ik ‘achter de...

Lees meer

Monique Koster

Ik wilde iemand met copywriter ervaring die kritisch met mij mee keek naar mijn teksten en aanbod. Mijn grootste inzicht was dat het schrijven van goede content erg belangrijk is om de juiste klanten aan te trekken. Dat wist ik natuurlijk wel, maar dat werd me eens te...

Lees meer