Annelies Gras – Wandelcoach

anneliesgraswandelcoach2“Ik heb in de afgelopen maanden een switch gemaakt van communicatieprofessional naar wandelcoach. Ik heb daar begeleiding bij gezocht, omdat ik weet dat er een lange adem nodig is om iets nieuws op te zetten.

Het kost tijd, denkkracht, wilskracht en ik moest leren los laten. Durven te investeren en durven om even niet zoveel omzet binnen te halen. En natuurlijk goed nadenken over de kern van mijn nieuwe bedrijf.

Dit waren voor mij redenen om de hulp van Florien in te roepen. Ik zocht een ‘partner in crime’ die me op het rechte pad zou houden tijdens deze switch.

Florien heeft me gesteund in onzekere fases, helder gemaakt wat de essentie van mijn nieuwe bedrijf is en duidelijke richting gegeven.

Florien stelt heldere vragen, denkt mee, moedigt aan en viert je successen mee. Ik zou zeggen doen! …als je ook durft.”

www.versgras.nl

Meer praise

Monique Koster

Ik wilde iemand met copywriter ervaring die kritisch met mij mee keek naar mijn teksten en aanbod. Mijn grootste inzicht was dat het schrijven van goede content erg belangrijk is om de juiste klanten aan te trekken. Dat wist ik natuurlijk wel, maar dat werd me eens te...

Lees meer

Marièt Schaier

Voordat ik met Florien werkte liep ik met veel ideeën rond voor mijn bedrijf, die ik nog niet voldoende had uitgewerkt, of twijfel had hoe ik het zou vormgeven. Ik stelde ook geen prioriteiten. De energie die ik in mijn bedrijf stopte, schommelde te veel doordat ik...

Lees meer

Nelly ter Voert

Als je nog twijfelt om een boek te schrijven zeg ik zeker doen. Florien coacht je door alle stappen heen. Als jij een kei bent in je vak en je wil meer impakt, dan kan ik je Florien erg aanbevelen. Zij is een kei in haar vak en een inspirerende vrouw. Auteur 'Mama...

Lees meer