Denise Pellinkhof

Werken met Florien geeft je clarity. Het is mij nu echt duidelijk: wie ben ik nu voor wie en welke taal spreekt mijn doelgroep.

Florien heeft mij heel goed geholpen om concreet beter aan te haken op de leefwereld van mijn doelgroep. Dus ik weet nu zo veel beter wat ik doe en voor wie en wat ik concreet moet communiceren. Dat gaf mij steeds weer heel veel energie om verder te gaan. Ik heb alles weer helemaal duidelijk en in perspectief, het is concreet en praktisch.

Florien luistert echt, ze verdiept zich in je en waarmee je bezig bent. Ze haalt uit wat je zegt precies de juiste woorden: woorden waar ik op aan ga, en ze triggert mij ook om de juiste woorden te gebruiken voor mijn doelgroep.

Florien is heel eerlijk en recht door zee, op een liefdevolle manier. Wat ik heel fijn vind is – waar heel veel andere coaches van alles beloven, maar het je zelf eigenlijk een beetje laten uitzoeken – is Florien zo concreet en praktisch dat ze je echt een stap verder helpt. Vanuit de gedachte ‘less is more’. Dus van al dat wollige gedoe, het zo simpel en concreet mogelijk maken, dat is echt haar kracht. Vanuit haar empatisch vermogen, connectie en verdieping in jou en jouw klant.

Het resultaat? Helderheid, een badass boekconcept dat mijn expertstatus verhoogt en webteksten waarin mijn doelgroep zich herkent. Ik heb nu de strategie en kan zelf verder.

Branding, business & joy

Joy in business

Meer praise

Fiona Cook

Ik klopte bij Florien aan omdat ik te weinig constante inkomsten had. Daar werd ik onrustig van. En ik wist niet goed hoe ik mij kon onderscheiden van alle andere coaches. Het marketing mentoring traject met Florien heeft mij helderheid in mijn klantkeuze opgeleverd....

Lees meer

Mirjam Heek

Voordat ik met Florien werkte had ik een website die niet meer weergaf wie ik was en wat ik deed. Ik voelde dat ik meer uit mijn coaching business wilde halen en besloot om te investeren in een marketing mentorship. Het resultaat? Ik ben trots op mijn website en...

Lees meer

Gabriëlle Kok

Toen ik Florien benaderde zat ik vol plannen, maar het ontbrak me aan een plan van aanpak. Ik miste overzicht, aansluiting op de markt en actuele kennis van zaken. Met vragen als “hoe moet ik mijzelf positioneren en hoe zet ik mijn werk in de etalage? Hoe kan ik me...

Lees meer