Denise Pellinkhof

Werken met Florien geeft je clarity. Het is mij nu echt duidelijk: wie ben ik nu voor wie en welke taal spreekt mijn doelgroep.

Florien heeft mij heel goed geholpen om concreet beter aan te haken op de leefwereld van mijn doelgroep. Dus ik weet nu zo veel beter wat ik doe en voor wie en wat ik concreet moet communiceren. Dat gaf mij steeds weer heel veel energie om verder te gaan. Ik heb alles weer helemaal duidelijk en in perspectief, het is concreet en praktisch.

Florien luistert echt, ze verdiept zich in je en waarmee je bezig bent. Ze haalt uit wat je zegt precies de juiste woorden: woorden waar ik op aan ga, en ze triggert mij ook om de juiste woorden te gebruiken voor mijn doelgroep.

Florien is heel eerlijk en recht door zee, op een liefdevolle manier. Wat ik heel fijn vind is – waar heel veel andere coaches van alles beloven, maar het je zelf eigenlijk een beetje laten uitzoeken – is Florien zo concreet en praktisch dat ze je echt een stap verder helpt. Vanuit de gedachte ‘less is more’. Dus van al dat wollige gedoe, het zo simpel en concreet mogelijk maken, dat is echt haar kracht. Vanuit haar empatisch vermogen, connectie en verdieping in jou en jouw klant.

Het resultaat? Helderheid, een badass boekconcept dat mijn expertstatus verhoogt en webteksten waarin mijn doelgroep zich herkent. Ik heb nu de strategie en kan zelf verder.

Branding, business & joy

Joy in business

Meer praise

Bianca Boverhoff

"Ik ben in een jaar werken met jou getransformeerd: ik kan mijn klanten uitkiezen, ik durf meer, ik spreek mij uit, ben gaan staan, neem mijn plek in. Mensen luisteren naar mij. Ik voel mij een expert en word ook zo gezien. Alles lukt en komt naar mij toe. De rem is...

Lees meer

Maureen Mulder

"Florien hielp mij om de prijzen te vragen die ik echt voor mijn dienst wilde vragen, maar nog niet durfde. Dat heeft iets geshift: in mij en in mijn business. Ik vraag dit bedrag nu zonder blikken of blozen, omdat ik weet dat ik het waard ben. Ik heb nu betere...

Lees meer

Philippe Declemy

Ik werkte 6 dagen per week, en veel avonden. Ik durfde geen tijd vrij te maken om te doen wat ik echt wilde, maar dacht wel: wil ik dit de rest van mijn leven zo blijven doen? Florien heeft mij gepusht om groot te dromen en meer te durven, en het proces van mijn...

Lees meer