Elisabeth Griffioen

elisabethgriffioenvideovakvrouwroundVoordat ik met Florien werkte had ik veel te veel klussen, acuut tijdgebrek en mijn harde werken leverde me steeds meer frustratie en schuldgevoel op, omdat ik mijn aandacht over teveel verschillende klussen moest verdelen.

En ik had nooit, maar dan ook nooit tijd voor mezelf. Ik wilde kiezen, maar ik durfde niet en bleef op bijna alles ‘ja’ zeggen. Terwijl mijn hart vooral lag bij ‘anderen met video leren werken’.

Werken met Florien heeft mij in beweging gezet om daadwerkelijk de stap te zetten, waarvan ik in theorie al wel wist dat ik ze moest nemen: heldere keuzes maken, krachtig formuleren wat ik doe en wat ik niet doe. Zelf de koers bepalen, geleid door wat ik voel dat ik wil doen, en minder door de vragen die op me afkomen. Om die stap te zetten had ik gewoon hulp nodig. En die bood Florien.

Het heeft mij helderheid, voor mezelf kiezen, en een heleboel kleine dingen die dat gemakkelijker maken opgeleverd. Met Florien heb ik woorden gegeven aan wat ik wil doen, ook iets waar Florien goed in is.

Ik vond het zeer leuk en nuttig en ik ben nog bezig met het in de praktijk brengen van alles wat we bedacht hebben. Sinds de VIP-dag is het allemaal makkelijker, met een nieuwe stip aan de horizon en een lijst met ideeën om daar te komen.

Dit is dus zo langzamerhand een enorme verandering aan het worden. Iets anders dan dat bijpunten wat ik in gedachten had. En het voelt zeer bevrijdend.

Ik heb nog nooit bij iemand anders een VIP-dag gehad. Ik vond het leuk dat er zoveel ruimte was om te praten en te brainstormen zonder dat we het doel uit het oog verloren. Alle ruimte, tijd en aandacht voor de basis, dat was echt een luxe die ik lang gemist had. Ja, ik raad je deze VIP dag aan. Juist als je in één sessie grote stappen wil zetten.

www.devideovakvrouw.nl

Meer praise

Philippe Declemy

Ik werkte 6 dagen per week, en veel avonden. Ik durfde geen tijd vrij te maken om te doen wat ik echt wilde, maar dacht wel: wil ik dit de rest van mijn leven zo blijven doen? Florien heeft mij gepusht om groot te dromen en meer te durven, en het proces van mijn...

Lees meer

Ylske Tammel

Ik liep tegen het probleem van écht starten aan: website maken, teksten schrijven, boekthema. Ik wist niet waar of hoe te beginnen. Ik ervaarde onrust. Ik wil vaak veel tegelijk, daardoor raak(te) ik soms het overzicht kwijt. Had steeds het gevoel dat ik ‘achter de...

Lees meer

Monique Koster

Ik wilde iemand met copywriter ervaring die kritisch met mij mee keek naar mijn teksten en aanbod. Mijn grootste inzicht was dat het schrijven van goede content erg belangrijk is om de juiste klanten aan te trekken. Dat wist ik natuurlijk wel, maar dat werd me eens te...

Lees meer