Elisabeth Griffioen

elisabethgriffioenvideovakvrouwroundVoordat ik met Florien werkte had ik veel te veel klussen, acuut tijdgebrek en mijn harde werken leverde me steeds meer frustratie en schuldgevoel op, omdat ik mijn aandacht over teveel verschillende klussen moest verdelen.

En ik had nooit, maar dan ook nooit tijd voor mezelf. Ik wilde kiezen, maar ik durfde niet en bleef op bijna alles ‘ja’ zeggen. Terwijl mijn hart vooral lag bij ‘anderen met video leren werken’.

Werken met Florien heeft mij in beweging gezet om daadwerkelijk de stap te zetten, waarvan ik in theorie al wel wist dat ik ze moest nemen: heldere keuzes maken, krachtig formuleren wat ik doe en wat ik niet doe. Zelf de koers bepalen, geleid door wat ik voel dat ik wil doen, en minder door de vragen die op me afkomen. Om die stap te zetten had ik gewoon hulp nodig. En die bood Florien.

Het heeft mij helderheid, voor mezelf kiezen, en een heleboel kleine dingen die dat gemakkelijker maken opgeleverd. Met Florien heb ik woorden gegeven aan wat ik wil doen, ook iets waar Florien goed in is.

Ik vond het zeer leuk en nuttig en ik ben nog bezig met het in de praktijk brengen van alles wat we bedacht hebben. Sinds de VIP-dag is het allemaal makkelijker, met een nieuwe stip aan de horizon en een lijst met ideeën om daar te komen.

Dit is dus zo langzamerhand een enorme verandering aan het worden. Iets anders dan dat bijpunten wat ik in gedachten had. En het voelt zeer bevrijdend.

Ik heb nog nooit bij iemand anders een VIP-dag gehad. Ik vond het leuk dat er zoveel ruimte was om te praten en te brainstormen zonder dat we het doel uit het oog verloren. Alle ruimte, tijd en aandacht voor de basis, dat was echt een luxe die ik lang gemist had. Ja, ik raad je deze VIP dag aan. Juist als je in één sessie grote stappen wil zetten.

www.devideovakvrouw.nl

Meer praise

Bianca Boverhoff

"Ik ben in een jaar werken met jou getransformeerd: ik kan mijn klanten uitkiezen, ik durf meer, ik spreek mij uit, ben gaan staan, neem mijn plek in. Mensen luisteren naar mij. Ik voel mij een expert en word ook zo gezien. Alles lukt en komt naar mij toe. De rem is...

Lees meer

Denise Pellinkhof

Werken met Florien geeft je clarity. Het is mij nu echt duidelijk: wie ben ik nu voor wie en welke taal spreekt mijn doelgroep. Florien heeft mij heel goed geholpen om concreet beter aan te haken op de leefwereld van mijn doelgroep. Dus ik weet nu zo veel beter wat ik...

Lees meer

Maureen Mulder

"Florien hielp mij om de prijzen te vragen die ik echt voor mijn dienst wilde vragen, maar nog niet durfde. Dat heeft iets geshift: in mij en in mijn business. Ik vraag dit bedrag nu zonder blikken of blozen, omdat ik weet dat ik het waard ben. Ik heb nu betere...

Lees meer