Elisabeth Griffioen

elisabethgriffioenvideovakvrouwroundVoordat ik met Florien werkte had ik veel te veel klussen, acuut tijdgebrek en mijn harde werken leverde me steeds meer frustratie en schuldgevoel op, omdat ik mijn aandacht over teveel verschillende klussen moest verdelen.

En ik had nooit, maar dan ook nooit tijd voor mezelf. Ik wilde kiezen, maar ik durfde niet en bleef op bijna alles ‘ja’ zeggen. Terwijl mijn hart vooral lag bij ‘anderen met video leren werken’.

Werken met Florien heeft mij in beweging gezet om daadwerkelijk de stap te zetten, waarvan ik in theorie al wel wist dat ik ze moest nemen: heldere keuzes maken, krachtig formuleren wat ik doe en wat ik niet doe. Zelf de koers bepalen, geleid door wat ik voel dat ik wil doen, en minder door de vragen die op me afkomen. Om die stap te zetten had ik gewoon hulp nodig. En die bood Florien.

Het heeft mij helderheid, voor mezelf kiezen, en een heleboel kleine dingen die dat gemakkelijker maken opgeleverd. Met Florien heb ik woorden gegeven aan wat ik wil doen, ook iets waar Florien goed in is.

Ik vond het zeer leuk en nuttig en ik ben nog bezig met het in de praktijk brengen van alles wat we bedacht hebben. Sinds de VIP-dag is het allemaal makkelijker, met een nieuwe stip aan de horizon en een lijst met ideeën om daar te komen.

Dit is dus zo langzamerhand een enorme verandering aan het worden. Iets anders dan dat bijpunten wat ik in gedachten had. En het voelt zeer bevrijdend.

Ik heb nog nooit bij iemand anders een VIP-dag gehad. Ik vond het leuk dat er zoveel ruimte was om te praten en te brainstormen zonder dat we het doel uit het oog verloren. Alle ruimte, tijd en aandacht voor de basis, dat was echt een luxe die ik lang gemist had. Ja, ik raad je deze VIP dag aan. Juist als je in één sessie grote stappen wil zetten.

www.devideovakvrouw.nl

Meer praise

Fiona Cook

Ik klopte bij Florien aan omdat ik te weinig constante inkomsten had. Daar werd ik onrustig van. En ik wist niet goed hoe ik mij kon onderscheiden van alle andere coaches. Het marketing mentoring traject met Florien heeft mij helderheid in mijn klantkeuze opgeleverd....

Lees meer

Mirjam Heek

Voordat ik met Florien werkte had ik een website die niet meer weergaf wie ik was en wat ik deed. Ik voelde dat ik meer uit mijn coaching business wilde halen en besloot om te investeren in een marketing mentorship. Het resultaat? Ik ben trots op mijn website en...

Lees meer

Gabriëlle Kok

Toen ik Florien benaderde zat ik vol plannen, maar het ontbrak me aan een plan van aanpak. Ik miste overzicht, aansluiting op de markt en actuele kennis van zaken. Met vragen als “hoe moet ik mijzelf positioneren en hoe zet ik mijn werk in de etalage? Hoe kan ik me...

Lees meer