Fiona Cook

Ik klopte bij Florien aan omdat ik te weinig constante inkomsten had. Daar werd ik onrustig van. En ik wist niet goed hoe ik mij kon onderscheiden van alle andere coaches.

Het marketing mentoring traject met Florien heeft mij helderheid in mijn klantkeuze opgeleverd. Mijn site is nu heel opgeruimd en duidelijk. Overzichtelijk. Klantgericht. Ik heb verschillende producten in verschillende prijscategorien.

Het resultaat?

Exact wat Florien zei gebeurt nu letterlijk. Klanten zeggen: “Ik las je site en ik herkende mij direct in je teksten op je website.” Dat is tof om mee te maken. Ik trek nu klanten aan die echt met mij willen werken. En ik kan mijzelf zijn in mijn posts.

  • Ik trek klanten aan die MIJ willen
  • Ik heb nieuwe klanten, die mij hebben benaderd
  • Het voelt alsof ik meer invloed (op mijn business en resultaat) heb

Er zit veel meer strategie achter mijn zichtbaarheid. Dat maakt dat de lezer zich aangesproken en gezien voelt. Ze voelen: “Aan haar durf ik wel mijn verhaal te vertellen.”

Wat heeft het je nog meer opgeleverd?

Het stroomt. Ik ben ik niet langer bezig met wat anderen ervan zullen vinden. Ik verbind mij met mijn klant. Het is veel makkelijker om mij te uiten in verbinding met mijn klant in plaats van mijzelf te vergelijken met mijn ‘peers’. In een wereld waarin het moeilijk is om je te onderscheiden als coach.

Mijn klanten komen via verschillende kanten met mij in contact: podcast, boek, posts, wat maakt dat ze ‘ja’ tegen mij zeggen. Met het gevoel dat alles zo bij elkaar komt, voel ik mij meer een volwassen ondernemer. Ik word gezien als expert. Ik voel mij erkend in mijn professionaliteit.

Ik heb het traject met Florien in december afgerond. Ik ben nu ook begonnen met adverteren, want ik weet nu precies wie ik als klant aan wil trekken. De eerste 2 kwartalen van dit nieuwe jaar heb ik een constante stroom aan klanten waar ik heel blij mee ben.

Waarom raad je anderen aan om met Florien te werken?

Florien focust op ‘Waar ben je goed in’. Hierdoor is er meer lichtheid gekomen in wat ik doe (en doe ik het sneller). Mijn energie is: f*ck perfect, waar ik eerst heel perfectionistisch was. Video’s schiet ik in een keer. Ik heb veel plezier in het maken van mijn podcasts en heb nu al ruim 2000 downloads.

Florien zet een bepaalde energie neer, waarin er de ruimte is om helemaal jezelf te zijn. Holding space, niet pushy. Ik voelde mij gesterkt, onvoorwaardelijk ondersteund. Ik had het gevoel dat ik er niet alleen voor stond. Ik deed het wel zelf, ik kon altijd bij Florien checken: is dit de goede toon, de goede manier. Florien kijkt echt met je mee.

Wat vond je fijn aan werken met Florien?

Het is ook echt fijn dat Florien zo hands-on werkt. Heel praktisch, heel klantgericht meedenkt, wel beginnend bij de basis. Dan zoemt Florien in. Zo heeft ze mij geholpen om mijn site onderhanden te nemen, van website inrichting tot de ‘over mij pagina’ tekst tot hoe laat ik mijzelf zien. Tijdens het traject is ze bereikbaar via WhatsApp. Dat maakt het makkelijk en laagdrempelig om een vraag te stellen. Florien denkt mee over prikkelende titels voor je podcast en/of nieuwsbrief die resoneren bij je klant.

Florien heeft mij geholpen om het moeten eraf te halen en te voelen wat bij mij past. Ik doe het nu veel meer vanuit flow. Ik durf mijzelf te laten zien. Het zit ‘em veel meer in voelen en aantrekken.

Waar ik eerst wiebelde heeft samenwerken met Florien mij stevigheid gegeven.

Ik kan nu letterlijk zeggen: “It pays to be me”.

Fiona Cook

Cookcoaching.nl

Familieopstellingen

Coach voor vrouwelijke leiders

Auteur ‘Ontrafeld, bevrijd door anders te kijken naar mijn patronen’

Meer praise

Mirjam Heek

Voordat ik met Florien werkte had ik een website die niet meer weergaf wie ik was en wat ik deed. Ik voelde dat ik meer uit mijn coaching business wilde halen en besloot om te investeren in een marketing mentorship. Het resultaat? Ik ben trots op mijn website en...

Lees meer

Gabriëlle Kok

Toen ik Florien benaderde zat ik vol plannen, maar het ontbrak me aan een plan van aanpak. Ik miste overzicht, aansluiting op de markt en actuele kennis van zaken. Met vragen als “hoe moet ik mijzelf positioneren en hoe zet ik mijn werk in de etalage? Hoe kan ik me...

Lees meer

Bianca Boverhoff

Ik ben in een jaar werken met Florien getransformeerd: ik kan mijn klanten uitkiezen, ik durf meer, ik spreek mij uit, ben gaan staan, neem mijn plek in. Mensen luisteren naar mij. Ik voel mij een expert en word ook zo gezien. Alles lukt en komt naar mij toe. De rem...

Lees meer