Gabriëlle Kok

Toen ik Florien benaderde zat ik vol plannen, maar het ontbrak me aan een plan van aanpak. Ik miste overzicht, aansluiting op de markt en actuele kennis van zaken. Met vragen als “hoe moet ik mijzelf positioneren en hoe zet ik mijn werk in de etalage? Hoe kan ik me onderscheiden in een oerwoud van aanbieders? Is self-publishing iets voor mij of juist niet?” zijn we aan de slag gegaan. Kortom, online debuteren op mijn 51e.

Mijn grootste leermoment én de grootste shock was dat ik moest accepteren: “Ik ben het product/merk, niet puur mijn (schrijf)werk.” Dat heb ik heel lang weten te ontkennen!

Het meest waardevol voor mij waren enerzijds de tips & tricks; heel praktisch en bruikbaar, anderzijds de tomeloze energie van Florien. Zij heeft mij met een goede balans tussen sturing en aanmoediging op het juiste spoor gezet.

Het resultaat: van ongestructureerde plannen naar een concreet idee, een website en content. Ik heb mijn eigen podcast (salon) gelanceerd en ben in gesprek met een uitgever voor mijn boek. Een uitkomst die heel anders is dan ik van te voren had kunnen bedenken, maar die me uitstekend past. En er ligt een basis om rustig verder mee te bouwen.

Florien legt gewicht in de schaal, is een krachtige, sturende maar niet dwingende partner. Ze houdt je bij de les, is positief en prettig om mee te werken. Ze kan daarbij prima met een “pittig persoon” omgaan. Florien heeft ook een groot commercieel brein en een bemoedigend vertrouwen in de mogelijkheden en talenten van haar klant. Tot slot kan je lekker met haar lachen. Ik beveel deze dynamische vrouw van harte aan!

Gabriëlle Kok – mindset coach voor carrierevrouwen

Meer praise

Fiona Cook

Ik klopte bij Florien aan omdat ik te weinig constante inkomsten had. Daar werd ik onrustig van. En ik wist niet goed hoe ik mij kon onderscheiden van alle andere coaches. Het marketing mentoring traject met Florien heeft mij helderheid in mijn klantkeuze opgeleverd....

Lees meer

Mirjam Heek

Voordat ik met Florien werkte had ik een website die niet meer weergaf wie ik was en wat ik deed. Ik voelde dat ik meer uit mijn coaching business wilde halen en besloot om te investeren in een marketing mentorship. Het resultaat? Ik ben trots op mijn website en...

Lees meer

Bianca Boverhoff

Ik ben in een jaar werken met Florien getransformeerd: ik kan mijn klanten uitkiezen, ik durf meer, ik spreek mij uit, ben gaan staan, neem mijn plek in. Mensen luisteren naar mij. Ik voel mij een expert en word ook zo gezien. Alles lukt en komt naar mij toe. De rem...

Lees meer