Ilse van den Bergh

Florien geeft zo’n boost zelfvertrouwen en groen licht om met meer focus door te pakken.

Voordat ik met Florien samenwerkte had ik geen focus. Ik was zoekende zonder dat ik het doorhad, dacht dat ik het wel wist. Ik merkte dat ik bleef twijfelen over de teksten die ik schreef, wie ik aansprak. Ik had niet helder met wie ik wilde werken. Daardoor haakten mensen minder snel aan op mijn verhaal. Het zoeken maakte mij moe en onzeker, en daardoor was ik veel meer tijd kwijt met ondernemen dan nu.

Als mensen mij nu vragen ‘Wat doe je?’, dan heb ik daar nu wel een helder en inspirerend antwoord op. Mijn boodschap, mijn pitch, resoneert bij de klant. Het is een gespreksstarter in plaats van een afhaker.

Ik heb nu een heldere boodschap, aanbod en prijs die goed voelen. En betere web & e-boekteksten. Ik weet nu aan welke knoppen ik moet draaien. Ik zeg nu zonder knipperen wat de prijs is. Het is nu een stuk makkelijker om die prijs te vragen, omdat ik weet dat het klopt. Samen doorpakken was de kers op de taart!

Werken met Florien heeft mij meer ideale klanten opgeleverd: de goede klanten. Klanten waarvan ik in mijn handjes ga wrijven. Daarnaast ben ik letterlijk een dag minder gaan werken (3 i.p.v. 4), omdat ik minder tijd en energie in schrijven, marketing en zaaien hoef te steken, omdat ik dat nu gerichter doe.

Florien heeft de bijzondere gave om de juiste woorden te vinden, zodat jouw boodschap resoneert bij jouw klant. Ze doet het vol vertrouwen, zodat ik de boodschap ook aanneem, en ik merk dat mensen erop aangaan. Florien weet hoe het werkt.

Werken met Florien is voor ondernemers die bereid zijn om te investeren en serieus met hun business bezig zijn. Die een schop onder hun kont kunnen gebruiken, en daar lekker op gaan. Florien maakt jouw doelgroep en boodschap helder, zodat jij betere klanten aantrekt. Dat gun ik elke ondernemer.

Ilse van den Bergh – Sales trainer

zorgvoorjezelf.nu

Meer praise

Fiona Cook

Ik klopte bij Florien aan omdat ik te weinig constante inkomsten had. Daar werd ik onrustig van. En ik wist niet goed hoe ik mij kon onderscheiden van alle andere coaches. Het marketing mentoring traject met Florien heeft mij helderheid in mijn klantkeuze opgeleverd....

Lees meer

Mirjam Heek

Voordat ik met Florien werkte had ik een website die niet meer weergaf wie ik was en wat ik deed. Ik voelde dat ik meer uit mijn coaching business wilde halen en besloot om te investeren in een marketing mentorship. Het resultaat? Ik ben trots op mijn website en...

Lees meer

Gabriëlle Kok

Toen ik Florien benaderde zat ik vol plannen, maar het ontbrak me aan een plan van aanpak. Ik miste overzicht, aansluiting op de markt en actuele kennis van zaken. Met vragen als “hoe moet ik mijzelf positioneren en hoe zet ik mijn werk in de etalage? Hoe kan ik me...

Lees meer