Jennifer van Balkom

Florien selects words straight from your soul. She writes the words, that I felt inside me for so long and just could not express. And the most amazing thing, where I struggled for weeks, it is literally minutes for her.

That was the start and with her guidance all the copy for my work just came streaming out of her fingers. Florien offers a safe haven and at the same time the best starting block for words that work for you and your business. So when you want to give words to your Soul Mission that attracts your ideal client(s) with ease, she’s your Go-to-Lady!

LifeEngineer I Mrs. Happiness | Soul Storyteller | Energy Coach | TEDx Speaker & SpeakerCoach
www.lifeengineer.nl

Meer praise

Bianca Boverhoff

"Ik ben in een jaar werken met jou getransformeerd: ik kan mijn klanten uitkiezen, ik durf meer, ik spreek mij uit, ben gaan staan, neem mijn plek in. Mensen luisteren naar mij. Ik voel mij een expert en word ook zo gezien. Alles lukt en komt naar mij toe. De rem is...

Lees meer

Denise Pellinkhof

Werken met Florien geeft je clarity. Het is mij nu echt duidelijk: wie ben ik nu voor wie en welke taal spreekt mijn doelgroep. Florien heeft mij heel goed geholpen om concreet beter aan te haken op de leefwereld van mijn doelgroep. Dus ik weet nu zo veel beter wat ik...

Lees meer

Maureen Mulder

"Florien hielp mij om de prijzen te vragen die ik echt voor mijn dienst wilde vragen, maar nog niet durfde. Dat heeft iets geshift: in mij en in mijn business. Ik vraag dit bedrag nu zonder blikken of blozen, omdat ik weet dat ik het waard ben. Ik heb nu betere...

Lees meer