Marielle van de Erve

Florien verbindt en overtuigt!

De interactieve workshop van Florien over content marketing is een aanrader.

Florien vertelt boeiend, laagdrempelig en down to earth over haar vakgebied en vakkennis. Met heldere praktijkcases zodat je direct begrijpt wat ze bedoelt. Ze weet daardoor de aandacht goed vast te houden en neemt je mee in haar verhaal: hoe vertel je ‘jouw story’.

Ik raad Florien zeker aan als spreker: ze weet goed waar ze het over heeft en betrekt de groep actief. Je gaat vol frisse tips en ideeën naar huis. Topper in haar vakgebied!

 mariellevandeerve round Eigenaar PinC Praktisch in Communicatie

  www.pinc.nu

Meer praise

Philippe Declemy

Ik werkte 6 dagen per week, en veel avonden. Ik durfde geen tijd vrij te maken om te doen wat ik echt wilde, maar dacht wel: wil ik dit de rest van mijn leven zo blijven doen? Florien heeft mij gepusht om groot te dromen en meer te durven, en het proces van mijn...

Lees meer

Ylske Tammel

Ik liep tegen het probleem van écht starten aan: website maken, teksten schrijven, boekthema. Ik wist niet waar of hoe te beginnen. Ik ervaarde onrust. Ik wil vaak veel tegelijk, daardoor raak(te) ik soms het overzicht kwijt. Had steeds het gevoel dat ik ‘achter de...

Lees meer

Monique Koster

Ik wilde iemand met copywriter ervaring die kritisch met mij mee keek naar mijn teksten en aanbod. Mijn grootste inzicht was dat het schrijven van goede content erg belangrijk is om de juiste klanten aan te trekken. Dat wist ik natuurlijk wel, maar dat werd me eens te...

Lees meer