Marielle van de Erve

Florien verbindt en overtuigt!

De interactieve workshop van Florien over content marketing is een aanrader.

Florien vertelt boeiend, laagdrempelig en down to earth over haar vakgebied en vakkennis. Met heldere praktijkcases zodat je direct begrijpt wat ze bedoelt. Ze weet daardoor de aandacht goed vast te houden en neemt je mee in haar verhaal: hoe vertel je ‘jouw story’.

Ik raad Florien zeker aan als spreker: ze weet goed waar ze het over heeft en betrekt de groep actief. Je gaat vol frisse tips en ideeën naar huis. Topper in haar vakgebied!

 mariellevandeerve round Eigenaar PinC Praktisch in Communicatie

  www.pinc.nu

Meer praise

Monique Koster

Ik wilde iemand met copywriter ervaring die kritisch met mij mee keek naar mijn teksten en aanbod. Mijn grootste inzicht was dat het schrijven van goede content erg belangrijk is om de juiste klanten aan te trekken. Dat wist ik natuurlijk wel, maar dat werd me eens te...

Lees meer

Marièt Schaier

Voordat ik met Florien werkte liep ik met veel ideeën rond voor mijn bedrijf, die ik nog niet voldoende had uitgewerkt, of twijfel had hoe ik het zou vormgeven. Ik stelde ook geen prioriteiten. De energie die ik in mijn bedrijf stopte, schommelde te veel doordat ik...

Lees meer

Nelly ter Voert

Als je nog twijfelt om een boek te schrijven zeg ik zeker doen. Florien coacht je door alle stappen heen. Als jij een kei bent in je vak en je wil meer impakt, dan kan ik je Florien erg aanbevelen. Zij is een kei in haar vak en een inspirerende vrouw. Auteur 'Mama...

Lees meer