Marielle van de Erve

Florien verbindt en overtuigt!

De interactieve workshop van Florien over content marketing is een aanrader.

Florien vertelt boeiend, laagdrempelig en down to earth over haar vakgebied en vakkennis. Met heldere praktijkcases zodat je direct begrijpt wat ze bedoelt. Ze weet daardoor de aandacht goed vast te houden en neemt je mee in haar verhaal: hoe vertel je ‘jouw story’.

Ik raad Florien zeker aan als spreker: ze weet goed waar ze het over heeft en betrekt de groep actief. Je gaat vol frisse tips en ideeën naar huis. Topper in haar vakgebied!

 mariellevandeerve round Eigenaar PinC Praktisch in Communicatie

  www.pinc.nu

Meer praise

Mirjam Heek

Voordat ik met Florien werkte had ik een website die niet meer weergaf wie ik was en wat ik deed. Ik voelde dat ik meer uit mijn coaching business wilde halen en besloot om te investeren in een marketing mentorship. Het resultaat? Ik ben trots op mijn website en...

Lees meer

Gabriëlle Kok

Toen ik Florien benaderde zat ik vol plannen, maar het ontbrak me aan een plan van aanpak. Ik miste overzicht, aansluiting op de markt en actuele kennis van zaken. Met vragen als “hoe moet ik mijzelf positioneren en hoe zet ik mijn werk in de etalage? Hoe kan ik me...

Lees meer

Bianca Boverhoff

Ik ben in een jaar werken met Florien getransformeerd: ik kan mijn klanten uitkiezen, ik durf meer, ik spreek mij uit, ben gaan staan, neem mijn plek in. Mensen luisteren naar mij. Ik voel mij een expert en word ook zo gezien. Alles lukt en komt naar mij toe. De rem...

Lees meer