Marielle van de Erve

Florien verbindt en overtuigt!

De interactieve workshop van Florien over content marketing is een aanrader.

Florien vertelt boeiend, laagdrempelig en down to earth over haar vakgebied en vakkennis. Met heldere praktijkcases zodat je direct begrijpt wat ze bedoelt. Ze weet daardoor de aandacht goed vast te houden en neemt je mee in haar verhaal: hoe vertel je ‘jouw story’.

Ik raad Florien zeker aan als spreker: ze weet goed waar ze het over heeft en betrekt de groep actief. Je gaat vol frisse tips en ideeën naar huis. Topper in haar vakgebied!

 mariellevandeerve round Eigenaar PinC Praktisch in Communicatie

  www.pinc.nu

Meer praise

Bianca Boverhoff

"Ik ben in een jaar werken met jou getransformeerd: ik kan mijn klanten uitkiezen, ik durf meer, ik spreek mij uit, ben gaan staan, neem mijn plek in. Mensen luisteren naar mij. Ik voel mij een expert en word ook zo gezien. Alles lukt en komt naar mij toe. De rem is...

Lees meer

Denise Pellinkhof

Werken met Florien geeft je clarity. Het is mij nu echt duidelijk: wie ben ik nu voor wie en welke taal spreekt mijn doelgroep. Florien heeft mij heel goed geholpen om concreet beter aan te haken op de leefwereld van mijn doelgroep. Dus ik weet nu zo veel beter wat ik...

Lees meer

Maureen Mulder

"Florien hielp mij om de prijzen te vragen die ik echt voor mijn dienst wilde vragen, maar nog niet durfde. Dat heeft iets geshift: in mij en in mijn business. Ik vraag dit bedrag nu zonder blikken of blozen, omdat ik weet dat ik het waard ben. Ik heb nu betere...

Lees meer