Marièt Schaier

Voordat ik met Florien werkte liep ik met veel ideeën rond voor mijn bedrijf, die ik nog niet voldoende had uitgewerkt, of twijfel had hoe ik het zou vormgeven. Ik stelde ook geen prioriteiten. De energie die ik in mijn bedrijf stopte, schommelde te veel doordat ik voor mijn gevoel niets afmaakte. Ik had behoefte aan iemand die samen met mij met een frisse blik naar mijn bedrijf zou kijken.

Mijn grootste inzicht is geweest dat ik veel meer van mijzelf mag laten zien. Dat ik in veel bredere zin als coach voor vrouwen kan werken. Ik had te weinig zelfvertrouwen.

Ik heb nu meer lef, meer zelfvertrouwen, meer inzicht in hoe ik mijn bedrijf kan neerzetten opgeleverd. Het heeft mij een betere positionering opgeleverd en ben ik een nieuwe samenwerking aan gegaan met een (darm)arts. Ik heb ook praktische marketingzaken uitgevoerd zoals flyers ontwikkeld, en een nieuwe website met beelden en webteksten die mijn ideale klant aantrekken. En ik ben dichter bij mijzelf gekomen. Ik ben weer in mijzelf geland.

Florien is bevlogen en heeft veel kennis en ervaring. Zij kan vliegensvlug teksten (her)schrijven en neemt je mee in haar visie voor je bedrijf. Heel fijn om je eigen ‘ondernemersvuurtje’ aan te wakkeren.

Ik raad je een traject met Florien aan als je het gevoel hebt dat de ‘schwung’ eruit is. Als je voelt dat het momentum er is, maar je niet doorpakt. Wanneer je behoefte hebt om weer op koers te komen. Als je vastloopt met teksten voor je site, je flyers, je media uitingen.

Orthomoleculair voeding & lifestyle coach voor vrouwen

www.legallyhealthy.nl

Meer praise

Bianca Boverhoff

"Ik ben in een jaar werken met jou getransformeerd: ik kan mijn klanten uitkiezen, ik durf meer, ik spreek mij uit, ben gaan staan, neem mijn plek in. Mensen luisteren naar mij. Ik voel mij een expert en word ook zo gezien. Alles lukt en komt naar mij toe. De rem is...

Lees meer

Denise Pellinkhof

Werken met Florien geeft je clarity. Het is mij nu echt duidelijk: wie ben ik nu voor wie en welke taal spreekt mijn doelgroep. Florien heeft mij heel goed geholpen om concreet beter aan te haken op de leefwereld van mijn doelgroep. Dus ik weet nu zo veel beter wat ik...

Lees meer

Maureen Mulder

"Florien hielp mij om de prijzen te vragen die ik echt voor mijn dienst wilde vragen, maar nog niet durfde. Dat heeft iets geshift: in mij en in mijn business. Ik vraag dit bedrag nu zonder blikken of blozen, omdat ik weet dat ik het waard ben. Ik heb nu betere...

Lees meer