Marièt Schaier

Voordat ik met Florien werkte liep ik met veel ideeën rond voor mijn bedrijf, die ik nog niet voldoende had uitgewerkt, of twijfel had hoe ik het zou vormgeven. Ik stelde ook geen prioriteiten. De energie die ik in mijn bedrijf stopte, schommelde te veel doordat ik voor mijn gevoel niets afmaakte. Ik had behoefte aan iemand die samen met mij met een frisse blik naar mijn bedrijf zou kijken.

Mijn grootste inzicht is geweest dat ik veel meer van mijzelf mag laten zien. Dat ik in veel bredere zin als coach voor vrouwen kan werken. Ik had te weinig zelfvertrouwen.

Ik heb nu meer lef, meer zelfvertrouwen, meer inzicht in hoe ik mijn bedrijf kan neerzetten opgeleverd. Het heeft mij een betere positionering opgeleverd en ben ik een nieuwe samenwerking aan gegaan met een (darm)arts. Ik heb ook praktische marketingzaken uitgevoerd zoals flyers ontwikkeld, en een nieuwe website met beelden en webteksten die mijn ideale klant aantrekken. En ik ben dichter bij mijzelf gekomen. Ik ben weer in mijzelf geland.

Florien is bevlogen en heeft veel kennis en ervaring. Zij kan vliegensvlug teksten (her)schrijven en neemt je mee in haar visie voor je bedrijf. Heel fijn om je eigen ‘ondernemersvuurtje’ aan te wakkeren.

Ik raad je een traject met Florien aan als je het gevoel hebt dat de ‘schwung’ eruit is. Als je voelt dat het momentum er is, maar je niet doorpakt. Wanneer je behoefte hebt om weer op koers te komen. Als je vastloopt met teksten voor je site, je flyers, je media uitingen.

Orthomoleculair voeding & lifestyle coach voor vrouwen

www.legallyhealthy.nl

Meer praise

Fiona Cook

Ik klopte bij Florien aan omdat ik te weinig constante inkomsten had. Daar werd ik onrustig van. En ik wist niet goed hoe ik mij kon onderscheiden van alle andere coaches. Het marketing mentoring traject met Florien heeft mij helderheid in mijn klantkeuze opgeleverd....

Lees meer

Mirjam Heek

Voordat ik met Florien werkte had ik een website die niet meer weergaf wie ik was en wat ik deed. Ik voelde dat ik meer uit mijn coaching business wilde halen en besloot om te investeren in een marketing mentorship. Het resultaat? Ik ben trots op mijn website en...

Lees meer

Gabriëlle Kok

Toen ik Florien benaderde zat ik vol plannen, maar het ontbrak me aan een plan van aanpak. Ik miste overzicht, aansluiting op de markt en actuele kennis van zaken. Met vragen als “hoe moet ik mijzelf positioneren en hoe zet ik mijn werk in de etalage? Hoe kan ik me...

Lees meer