Marièt Schaier

Voordat ik met Florien werkte liep ik met veel ideeën rond voor mijn bedrijf, die ik nog niet voldoende had uitgewerkt, of twijfel had hoe ik het zou vormgeven. Ik stelde ook geen prioriteiten. De energie die ik in mijn bedrijf stopte, schommelde te veel doordat ik voor mijn gevoel niets afmaakte. Ik had behoefte aan iemand die samen met mij met een frisse blik naar mijn bedrijf zou kijken.

Mijn grootste inzicht is geweest dat ik veel meer van mijzelf mag laten zien. Dat ik in veel bredere zin als coach voor vrouwen kan werken. Ik had te weinig zelfvertrouwen.

Ik heb nu meer lef, meer zelfvertrouwen, meer inzicht in hoe ik mijn bedrijf kan neerzetten opgeleverd. Het heeft mij een betere positionering opgeleverd en ben ik een nieuwe samenwerking aan gegaan met een (darm)arts. Ik heb ook praktische marketingzaken uitgevoerd zoals flyers ontwikkeld, en een nieuwe website met beelden en webteksten die mijn ideale klant aantrekken. En ik ben dichter bij mijzelf gekomen. Ik ben weer in mijzelf geland.

Florien is bevlogen en heeft veel kennis en ervaring. Zij kan vliegensvlug teksten (her)schrijven en neemt je mee in haar visie voor je bedrijf. Heel fijn om je eigen ‘ondernemersvuurtje’ aan te wakkeren.

Ik raad je een traject met Florien aan als je het gevoel hebt dat de ‘schwung’ eruit is. Als je voelt dat het momentum er is, maar je niet doorpakt. Wanneer je behoefte hebt om weer op koers te komen. Als je vastloopt met teksten voor je site, je flyers, je media uitingen.

Orthomoleculair voeding & lifestyle coach voor vrouwen

www.legallyhealthy.nl

Meer praise

Philippe Declemy

Ik werkte 6 dagen per week, en veel avonden. Ik durfde geen tijd vrij te maken om te doen wat ik echt wilde, maar dacht wel: wil ik dit de rest van mijn leven zo blijven doen? Florien heeft mij gepusht om groot te dromen en meer te durven, en het proces van mijn...

Lees meer

Ylske Tammel

Ik liep tegen het probleem van écht starten aan: website maken, teksten schrijven, boekthema. Ik wist niet waar of hoe te beginnen. Ik ervaarde onrust. Ik wil vaak veel tegelijk, daardoor raak(te) ik soms het overzicht kwijt. Had steeds het gevoel dat ik ‘achter de...

Lees meer

Monique Koster

Ik wilde iemand met copywriter ervaring die kritisch met mij mee keek naar mijn teksten en aanbod. Mijn grootste inzicht was dat het schrijven van goede content erg belangrijk is om de juiste klanten aan te trekken. Dat wist ik natuurlijk wel, maar dat werd me eens te...

Lees meer