Marketing mentorship

CREATE A BESTSELLER BUSINESS

Wil jij een verschil maken in de wereld en meer geld verdienen met je talenten, passie, producten, advies, coaching of boek? Dan is dit mentorship ‘designed for you’.

Tijdens dit traject leggen we samen het fundament voor een succesvolle business die jou voldoening en vrijheid geeft.

We creëren een onderscheidende boodschap en aanbod waarmee jij de juiste klanten aantrekt. En vertalen deze door naar onweerstaanbare (en scherpe) teksten voor je website, blog, podcast, mails en social media. Wervende woorden waar potentiele klanten dolgraag ‘JA’ tegen zeggen.

Stop met ploeteren op je positionering en teksten. Werk met een ervaren ‘Bestseller Business Coach’, krijg meer klanten en bespaar jezelf tijd, frustratie en energie.

Create a bestseller business

(1-OP-1) MARKETING STRATEGIE & TEKSTBEGELEIDING

Je bent toe aan een volgende stap in je ondernemerschap. Je voelt het, die stap is ‘wat je te doen hebt’. En je weet ook dat je je meer op vrouwen wilt richten. Je weet dat je veel te geven hebt, maar je houdt je soms een beetje in. Omdat je het gevoel hebt dat ‘het’ nog niet helemaal klopt. Je aanbod en website voelen als los zand, terwijl je weet dat het allemaal dingen zijn die bij je passen. Van alle ideeën die je hebt, lukt het maar niet om er een samenhangend verhaal van te maken. Je werkt hard om hier verandering in aan te brengen,  maar het lukt je niet of het kost je simpelweg te veel energie om het alleen doen.

 

Hoe dan ook, je komt niet op het punt waar je wilt zijn: een succesvolle business die jou voldoening en (financiële) vrijheid en meer tijd voor jezelf geeft. Dáár gaan we via dit marketing mentorship verandering in brengen. Als Marketing Mentor & Bestseller Business Writing Coach begeleid ik je naar de business, boodschap, klanten en lifestyle die bij jou passen.

 

Het resultaat? Een kloppend business concept, heldere boodschap en teksten die weergeven waar jij voor staat. Woorden die precies die klanten aantrekken waar jij het liefst mee werkt. Klanten die staan te springen om met jou in zee te gaan. Het resultaat? A bestseller business.

Wat gaan we doen?

ZO ZIET EEN MARKETING MENTORSHIP ERUIT

Duidelijkheid is de eerste stap naar succes. Dat vraagt om keuzes en die zijn gewoon makkelijker te maken als er iemand met je meedenkt of je aanmoedigt. Tijdens ons samenwerkingstraject heb je mij helemaal voor jezelf als marketing strateeg,  sparringpartner, ‘kick ass’ copywriter en cheerleader 🙂

Ik laat je nadenken en doorvoelen:

Hoe jouw droombedrijf en -leven eruit zien

Welke klanten je aan wilt trekken

Wat de kern van je bedrijf is

Wat de essentie van jouw boodschap is

Wie jij bent als personal brand (ja ja, dat zijn we allemaal, of we nou willen, of niet)

Ik stel vragen, jij vertelt. We onderzoeken, sparren, co-creëren en schrijven.  Terwijl ik luister, begeleid, woorden aanreik en feedback geef. Aan het einde van het mentorship heb je helder welke boodschap de basis vormt voor jouw bedrijf, wat je kunt doorvertalen naar je website teksten, social media, mail teksten en overige communicatie. Ik laat je ook zien hoe je er een samenhangend geheel van maakt, zodat jouw marketing en communicatie helder en consistent is.

“WERKEN MET FLORIEN HEEFT MIJ IN BEWEGING GEZET OM DAADWERKELIJK DE STAP TE ZETTEN, WAARVAN IK IN THEORIE AL WEL WIST DAT IK ZE MOEST NEMEN: HELDERE KEUZES MAKEN, KRACHTIG FORMULEREN EN WOORDEN GEVEN AAN WAT IK WEL EN NIET DOE, EN VOOR WIE.”

 

Elisabeth Griffioen – De Videovakvrouw

“WIJ WAREN MET EEN HUISWERK INSTITUUT BEGONNEN EN NA 2 WEKEN KONDEN WE DE DEUREN ALWEER SLUITEN VANWEGE DE CORONA CRISIS.  HET BEÏNVLOEDDE ONZE GELDSTROOM. 

flORIEN NAM DE TIJD OM INZICHT TE KRIJGEN IN WAT WIJ DOEN EN WELKE PRODUCTEN WIJ HEBBEN. BEGINNEN BIJ HET BEGIN, IS NIET VOOR IEDERE COACH VANZELFSPREKEND.

ONZE GROOTSTE ‘AHA’ WAS DAT WE ONZE DUURSTE PRODUCT BETER IN DE MARKT MOESTEN ZETTEN. BINNEN 2,5 WEEK HEBBEN WE DOOR COACHING VAN FLORIEN RUIM 30.000 EURO AAN NIEUWE KLANTEN VOOR ONS COACHING PROGRAMMA BINNENGEHAALD!

WIJ RADEN IEDEREEN DIE OOK EEN HIGH-END PRODUCT OF AANBOD WIL AAN OM MET FLORIEN TE WERKEN. OOK (of juist) ALS JE AL EERDER EEN BUSINESS COACH HEBT GEHAD, MAAR DIE NIET HELEMAAL BIJ JOU PASTE.

Florien heeft ons weer even goed ‘aan’ gezet!”

 

Tineke van der Klink-Bouwens & Robine Kroon-Zijderhand – Leren Leren Schiedam

 

“Voordat ik met Florien werKte had ik ER behoefte aan OM structuur IN MIJN VERHAAL TE BRENGEN. Ik deed maar wat. daardoor had ik geen duidelijke lijn in mijn communicatie. 

Er was geen link tussen mijn website, social media teksten en grotere verhaal naar klanten toe. Het kostte mij heel veel tijd en onrust En het leverde mij niet op wat ik wilde.

Ik heb mijn doelgroep nu heel goed voor ogen. Er zit structuur in mijn communicatie en ik heb mijn verkooptarget gehaald (en verkopen verdubbeld!).

Ik heb mij beseft dat je fundering echt goed moet staan: ‘what is my story’, wie is mijn doelgroep en hoe vind ik mijn niche?

Als ik niet met Florien had samengewerkt dan was ik nu nog steeds aan het zoeken in plaats van gericht aan het bouwen aan mijn bedrijf op basis van mijn doelgroep.

Florien’s kracht is om de ‘why’ – de story – van jouw bedrijf naar boven te halen, En Om emotie aan je marketing toe te voegen zodat het jouw klant raakt. Om van ‘product driven’ naar ‘people driven’ te gaan communiceren. Want uiteindelijk verkoop je een gevoel, een lifestyle.

Ben jij een praktische ondernemer, vind je het moeilijk om emotie in je marketing te leggen EN WIL JE MEER KLANTEN? Florien is KLANTGERICHT en brengt meer lijn en gevoel in jOUW marketing EN communicatie. Zodat jij jouw ideale klant bereikt en raakt, en in een klant EN AMBASSADEUR veranderT.

 

Alexandra Noorman – De Clercq  – eigenaresse ByAlex lifestyle brand & webshop

Hoe het werkt

AANVRAAG

Je vult het aanvraag formulier hieronder volledig in. Jouw antwoorden geven mij inzicht in de fase van je ondernemerschap en of een marketing mentorship op dit moment de juiste stap voor jou is.

LET'S GET THIS PARTY STARTED

Op basis van je antwoorden hoor je binnen 3 dagen of je in aanmerking voor een intakegesprek komt. Vul het formulier alsjeblieft zo uitgebreid mogelijk in.

DATUM EN LOCATIE

Mochten we gaan samenwerken: voor de LIVE kick off sessies spreken we op mijn kantoor in Rotterdam Hillegersberg af. 

GET INTO THE GROOVE

Voorafgaand aan de LIVE kick off sessie ontvang je een voorbereidende opdracht, zodat we tijdens de LIVE strategie sessie sneller stappen kunnen nemen. Er zijn 2 live kick off sessies van 1,5 a 2 uur. De nadruk ligt op het helder krijgen van je ideale klant, zodat je woorden bij je klant resoneren. 

UITGESPROKENHEID & ACCOUNTABILITY

We gaan samen aan de slag met jouw vragen en ideeën en creeren een heldere boodschap, zodat jij jezelf en je expertise kunt laten zien, zonder dat het nep of ‘salesy’ aanvoelt. Ware, wervende woorden voor je website en social media. Ik daag je uit om groter te denken, meer te durven doen en zeggen. En ja, ik houd je ook accountable. Wie ben ik nou, daar doen we niet aan…

ASK FLORIEN

Gedurende het 6 maanden traject spreken we elkaar elke 2 weken uitgebreid via Zoom. Via mail kun je teksten en voorstellen naar mij sturen ter review. Daarnaast kun je mij via Whatsapp vragen stellen. Ik denk en kijk met je mee en geef direct praktische tips & oplossingen, zodat je binnen 24 uur verder kunt.

DRESS YOU UP

Tijdens de vervolgsessies bespreken we waar je tegenaan loopt en welke stappen je kunt nemen om verder te komen. Ik scherp je teksten aan waar nodig, kijk actief met je mee en geef feedback.

Het resultaat? Je trekt  hoogwaardige klanten aan en hebt meer vertrouwen in je boodschap, product, dienst, online presence, schrijfstijl, marketing en vertelt daardoor vol vertrouwen over je business, waardoor je mega aantrekkelijk wordt en makkelijker verkoopt.

THE SECRET SAUCE: CLARITY AND CHOICES
THAT FEEL ALIGNED.

“IK STOEIDE MET VERSCHILLENDE VERHAALLIJNEN EN WIST NIET WAT IK (VIA MIJN WEBSITE) WILDE COMMUNICEREN RICHTING MIJN KLANTEN. 1-OP-1 STRATEGIe met FLORIEN ZORGDE VOOR HELDERHEID WAARDOOR IK MIJN VERHAAl VERDER KAN ONTWIKKELEN.

DAARNAAST BEDACHT FLORIEN IN NO-TIME EEN REEKS AANTREKKELIJKE BLOG ONDERWERPEN VOOR DE KOMENDE MAANDEN. ZE IS EEN VAKVROUW DIE AANVOELT WANNEER ER EEN VERHAAL LANGSKOMT DAT WERKT EN KLOPT”

 

Janneke de Geus – Geef jezelf focus

Strategisch sparren met Florien?

ja dat wil ik!

Check

Data

“Together we co-created a web sales page that is smart, to the point an will sell. The result was 50% sign up for the program that was released to those in my facebook group only – an amazing sign up conversion rate!”

 

Susanna Reay – Online Visibility Coach for Online Intropreneurs