Marketing mentorship

CREATE A BESTSELLER BUSINESS

Wil jij een verschil maken in de wereld en meer geld verdienen met je talenten, passie, producten, advies, coaching, blog, content of boek? Dan is dit mentorship ‘designed for you’.

Tijdens dit traject leggen we samen het fundament voor een succesvolle business die jou voldoening en vrijheid geeft.

We creëren een onderscheidende boodschap waarmee jij snel klanten aantrekt. En vertalen deze door naar onweerstaanbare teksten voor je website, blog en social media. Wervende woorden waar potentiele klanten dolgraag ‘JA’ tegen zeggen.

Stop met ploeteren op je teksten. Werk met een ervaren ‘Bestseller Business Copywriting Coach’ en bespaar jezelf tijd, frustratie en energie.

Create a bestseller business

(1-OP-1) MARKETING STRATEGIE & TEKSTBEGELEIDING

Je bent toe aan the next step in je ondernemerschap. Je weet dat je veel te geven hebt, maar je houdt je soms een beetje in. Omdat je het gevoel hebt dat ‘het’ nog niet helemaal klopt. Je aanbod voelt als los zand, terwijl je weet dat het allemaal dingen zijn die bij je passen. Van alle ideeën die je hebt, lukt het maar niet om er een samenhangend verhaal van te maken. Je werkt hard om hier verandering in aan te brengen, of je doet juist niks uit angst.

 

Hoe dan ook, je komt niet op het punt waar je wilt zijn: een succesvolle business die jou voldoening en (financiële) vrijheid geeft. Dáár gaan we via dit marketing mentorship verandering in brengen. Als Marketing Mentor & Bestseller Business Writing Coach begeleid ik je naar de juiste woorden, klanten en de lifestyle die bij jou passen.

 

Het resultaat? Een business concept, boodschap en teksten die weergeven waar jij voor staat, en die precies die klanten aantrekken waar jij het liefst mee werkt. Kortom, a bestseller business.

Wat gaan we doen?

ZO ZIET EEN MARKETING MENTORSHIP ERUIT

Duidelijkheid is de eerste stap naar succes. Dat vraagt om keuzes en die zijn gewoon makkelijker te maken als er iemand met je meedenkt of je aanmoedigt. Tijdens de strategiedag of een traject heb je mij helemaal voor jezelf als marketing strateeg,  sparringpartner, ‘kick ass’ copywriter en cheerleader 🙂

Ik laat je nadenken en doorvoelen:

Hoe jouw droombedrijf en -leven eruit zien

Welke klanten je aan wilt trekken

Wat de kern van je bedrijf is

Wat de essentie van jouw boodschap is

Wie jij bent als personal brand (ja ja, dat zijn we allemaal, of we nou willen, of niet)

Ik stel vragen, jij vertelt. We onderzoeken, sparren, co-creeeren en schrijven.  Terwijl ik luister, begeleid, woorden aanreik en feedback geef. Aan het einde van het mentorship heb je helder welke boodschap de basis vormt voor jouw bedrijf, wat je kunt doorvertalen naar je website teksten, social media, mail teksten en overige communicatie. Ik laat je ook zien hoe je er een samenhangend geheel van maakt, zodat jouw marketing en communicatie helder en consistent is. 

“WERKEN MET FLORIEN HEEFT MIJ IN BEWEGING GEZET OM DAADWERKELIJK DE STAP TE ZETTEN, WAARVAN IK IN THEORIE AL WEL WIST DAT IK ZE MOEST NEMEN: HELDERE KEUZES MAKEN, KRACHTIG FORMULEREN EN WOORDEN GEVEN AAN WAT IK WEL EN NIET DOE, EN VOOR WIE.”

 

Elisabeth Griffioen – De Videovakvrouw

 

“Voordat ik met Florien werKte had ik ER behoefte aan OM structuur IN MIJN VERHAAL TE BRENGEN. Ik deed maar wat. daardoor had ik geen duidelijke lijn in mijn communicatie. 

Er was geen link tussen mijn website, social media teksten en grotere verhaal naar klanten toe. Het kostte mij heel veel tijd en onrust En het leverde mij niet op wat ik wilde.

Ik heb mijn doelgroep nu heel goed voor ogen. Er zit structuur in mijn communicatie en ik heb mijn verkooptarget gehaald (en verkopen verdubbeld!).

Ik heb mij beseft dat je fundering echt goed moet staan: ‘what is my story’, wie is mijn doelgroep en hoe vind ik mijn niche?

Als ik niet met Florien had samengewerkt dan was ik nu nog steeds aan het zoeken in plaats van gericht aan het bouwen aan mijn bedrijf op basis van mijn doelgroep.

Florien’s kracht is om de ‘why’ – de story – van jouw bedrijf naar boven te halen, En Om emotie aan je marketing toe te voegen zodat het jouw klant raakt. Om van ‘product driven’ naar ‘people driven’ te gaan communiceren. Want uiteindelijk verkoop je een gevoel, een lifestyle.

Ben jij een praktische ondernemer, vind je het moeilijk om emotie in je marketing te leggen EN WIL JE MEER KLANTEN? Florien is KLANTGERICHT en brengt meer lijn en gevoel in jOUW marketing EN communicatie. Zodat jij jouw ideale klant bereikt en raakt, en in een klant EN AMBASSADEUR veranderT.

 

Alexandra Noorman – De Clercq  – eigenaresse ByAlex lifestyle brand & webshop

Hoe het werkt

AANVRAAG

Je vult het aanvraag formulier hieronder volledig in. Jouw antwoorden geven mij inzicht in de fase van je ondernemerschap en of een marketing mentorship op dit moment de juiste stap voor jou is.

LET'S GET THIS PARTY STARTED

Op basis van je antwoorden hoor je binnen 3 dagen of je in aanmerking voor een intakegesprek komt. Vul het formulier alsjeblieft zo uitgebreid mogelijk in.

DATUM EN LOCATIE

Mochten we gan samenwerken: voor de LIVE dag zoek ik intuïtief een inspirerende locatie die bij jou past. Je kunt rekenen op een lichte ruimte waar de mooiste ideeën kunnen ontstaan in combinatie met een portie frisse buitenlucht om ons hoofd te legen tijdens een wandeling.

GET INTO THE GROOVE

Voorafgaand aan de LIVE dag ontvang je een voorbereidende opdracht, zodat we tijdens de LIVE dag sneller stappen kunnen nemen.

OPEN YOUR HEART

De LIVE dag is daar. We gaan samen aan de slag met jouw vragen en ideeën en creeren een heldere boodschap, zodat jij jezelf en je expertise kunt laten zien, zonder dat het nep of ‘salesy’ aanvoelt. Ware, wervende woorden voor je website en social media.

DRESS YOU UP

Tijdens de vervolgsessies bespreken we waar je tegenaan loopt en welke stappen je kunt nemen om verder te komen. Ik scherp je teksten aan waar nodig, kijk actief met je mee en geef feedback. Het resultaat? Meer vertrouwen in je online presence en eigen schrijfstijl. 

THE SECRET SAUCE: CLARITY AND CHOICES
THAT FEEL ALIGNED.

“IK STOEIDE MET VERSCHILLENDE VERHAALLIJNEN EN WIST NIET WAT IK (VIA MIJN WEBSITE) WILDE COMMUNICEREN RICHTING MIJN KLANTEN. EEN 1-OP-1 STRATEGIEDAG MET FLORIEN ZORGDE VOOR HELDERHEID WAARDOOR IK DE KOMENDE TIJD MIJN VERHAAL VERDER KAN ONTWIKKELEN.

DAARNAAST BEDACHT FLORIEN IN NO-TIME EEN REEKS AANTREKKELIJKE BLOG ONDERWERPEN VOOR DE KOMENDE MAANDEN. ZE IS EEN VAKVROUW DIE AANVOELT WANNEER ER EEN VERHAAL LANGSKOMT DAT WERKT EN KLOPT.”

 

Janneke de Geus – Geef jezelf focus

Strategisch sparren met Florien?

ja dat wil ik!

Check

Data

“Together we co-created a web sales page that is smart, to the point an will sell. The result was 50% sign up for the program that was released to those in my facebook group only – an amazing sign up conversion rate!”

 

Susanna Reay – Online Visibility Coach for Online Intropreneurs 

Pin It on Pinterest