Philippe Declemy

Ik werkte 6 dagen per week, en veel avonden. Ik durfde geen tijd vrij te maken om te doen wat ik echt wilde, maar dacht wel: wil ik dit de rest van mijn leven zo blijven doen?

Florien heeft mij gepusht om groot te dromen en meer te durven, en het proces van mijn high-end aanbod en website begeleid.

Door met Florien samen te werken ben ik 30% minder gaan werken en 60% meer gaan verdienen. En dat tijdens Corona!

Ik heb van Florien geleerd te vertrouwen op wat ik doe. En dat als je echt de keus maakt voor wat je wilt, dat het dan ook naar je toe komt. Daarnaast ben ik de waarde van mijn werk nog meer in gaan zien, en heb ik mijn prijzen verhoogd. Terwijl ik vond al dat ik hoog in de markt zat.

Waar ik heel blij mee ben, is dat Florien in korte tekst precies kan verwoorden wat ik altijd al wilde zeggen, maar zelf niet kan. Florien komt in 3 zinnen tot de kern. Florien is goed met tekst, dat is goed terug te zien op de website. High-end en echt op de persoon. Dat heeft een positieve weerslag gehad op de mensen die nu naar mij toekomen.

Ik heb meer rust, energie en financiële vrijheid. Doordat ik minder werk heb ik meer energie en tijd om leuke dingen te doen. Vrijdagmiddag start gewoon het weekend. Ik verdien nu zo goed dat ik mijn eigen praktijkruimte in hartje Den Haag aan de Javastraat huur.

Wil jij goed geld verdienen met werk dat je het liefste doet? Werk met Florien. Zij ziet de waarde van je werk, geeft vertrouwen en weet in woorden om te zetten wat het is dat je wilt zeggen, maar wat je zelf maar niet lukt.

Bewegings- en energetisch therapeut

www.philippedeclemy.com

Meer praise

Denise Pellinkhof

Werken met Florien geeft je clarity. Het is mij nu echt duidelijk: wie ben ik nu voor wie en welke taal spreekt mijn doelgroep. Florien heeft mij heel goed geholpen om concreet beter aan te haken op de leefwereld van mijn doelgroep. Dus ik weet nu zo veel beter wat ik...

Lees meer

Ylske Tammel

Ik liep tegen het probleem van écht starten aan: website maken, teksten schrijven, boekthema. Ik wist niet waar of hoe te beginnen. Ik ervaarde onrust. Ik wil vaak veel tegelijk, daardoor raak(te) ik soms het overzicht kwijt. Had steeds het gevoel dat ik ‘achter de...

Lees meer

Monique Koster

Ik wilde iemand met copywriter ervaring die kritisch met mij mee keek naar mijn teksten en aanbod. Mijn grootste inzicht was dat het schrijven van goede content erg belangrijk is om de juiste klanten aan te trekken. Dat wist ik natuurlijk wel, maar dat werd me eens te...

Lees meer