Philippe Declemy

Ik werkte 6 dagen per week, en veel avonden. Ik durfde geen tijd vrij te maken om te doen wat ik echt wilde, maar dacht wel: wil ik dit de rest van mijn leven zo blijven doen?

Florien heeft mij gepusht om groot te dromen en meer te durven, en het proces van mijn high-end aanbod en website begeleid.

Door met Florien samen te werken ben ik 30% minder gaan werken en 60% meer gaan verdienen. En dat tijdens Corona!

Ik heb van Florien geleerd te vertrouwen op wat ik doe. En dat als je echt de keus maakt voor wat je wilt, dat het dan ook naar je toe komt. Daarnaast ben ik de waarde van mijn werk nog meer in gaan zien, en heb ik mijn prijzen verhoogd. Terwijl ik vond al dat ik hoog in de markt zat.

Waar ik heel blij mee ben, is dat Florien in korte tekst precies kan verwoorden wat ik altijd al wilde zeggen, maar zelf niet kan. Florien komt in 3 zinnen tot de kern. Florien is goed met tekst, dat is goed terug te zien op de website. High-end en echt op de persoon. Dat heeft een positieve weerslag gehad op de mensen die nu naar mij toekomen.

Ik heb meer rust, energie en financiële vrijheid. Doordat ik minder werk heb ik meer energie en tijd om leuke dingen te doen. Vrijdagmiddag start gewoon het weekend. Ik verdien nu zo goed dat ik mijn eigen praktijkruimte in hartje Den Haag aan de Javastraat huur.

Wil jij goed geld verdienen met werk dat je het liefste doet? Werk met Florien. Zij ziet de waarde van je werk, geeft vertrouwen en weet in woorden om te zetten wat het is dat je wilt zeggen, maar wat je zelf maar niet lukt.

Bewegings- en energetisch therapeut

www.philippedeclemy.com

Meer praise

Fiona Cook

Ik klopte bij Florien aan omdat ik te weinig constante inkomsten had. Daar werd ik onrustig van. En ik wist niet goed hoe ik mij kon onderscheiden van alle andere coaches. Het marketing mentoring traject met Florien heeft mij helderheid in mijn klantkeuze opgeleverd....

Lees meer

Mirjam Heek

Voordat ik met Florien werkte had ik een website die niet meer weergaf wie ik was en wat ik deed. Ik voelde dat ik meer uit mijn coaching business wilde halen en besloot om te investeren in een marketing mentorship. Het resultaat? Ik ben trots op mijn website en...

Lees meer

Gabriëlle Kok

Toen ik Florien benaderde zat ik vol plannen, maar het ontbrak me aan een plan van aanpak. Ik miste overzicht, aansluiting op de markt en actuele kennis van zaken. Met vragen als “hoe moet ik mijzelf positioneren en hoe zet ik mijn werk in de etalage? Hoe kan ik me...

Lees meer