Jouw droomboek

MAKEN WE SAMEN WERKELIJKHEID

Ik schreef een bestseller en dat kan jij ook! In mijn ‘Create Your Bestseller Business Book Mentorship’ begeleid ik jou naar dat ene business book met een lifestyle look dat jij in gedachten al 1.000 keer schreef.

Schrijf een inspirerend business boek

BOOST JE BUSINESS ÉN MAAK DE WERELD EEN BEETJE MOOIER

Denk je wel eens, wat wordt mijn ‘next step’? Wil je je bedrijf laten groeien? En droom je ervan om een boek te schrijven? Maar vraag je je ook af ‘waar begin ik en hoe doe ik dat’? Hoe zou het zijn als je het gewoon gaat doen? Niet dromen van een boek, maar daadwerkelijk een boek schrijven? Een business boek – met een lifestyle look – dat jouw expert status, zichtbaarheid en je omzet een boost geeft. En nee, dus niet zo’n lelijk, masculien business boek, zoals de meeste boeken op Managementboek.nl (bleh!)

Jij als go-to person

MET EEN BOEK IS ZICHTBAAR ZIJN EEN EITJE

Zie je het al voor je? Je hebt je boek in handen en bent zo trots als een pauw. Je hele lijf wil de wereld vertellen dat je boek er is. En hoe jouw boek de wereld een beetje mooier maakt. Je voelt de energie door je lijf stromen en weet ‘This is it!’

Ah, dus een boek schrijven en publiceren brengt je in een ‘on stage state’, a bold, confident state of mind? Yes! Want je gelooft in je boek & boodschap en straalt dat aan alle kanten uit. 

En hoe vet. Doordat je zo ‘aan-het-shinen-bent’, is zichtbaar zijn een ‘eitje’ en ben jij als vanzelf superrr aantrekkelijk voor lezers en klanten.

Wist je dat wanneer je een boek hebt geschreven, je automatisch word gezien als een ‘thought leader’ en de to-go-to-person?

Zwanger van een boek?

VERSPREID JOUW MISSIE  & VERGROOT JE IMPACT

Heb jij het gevoel dat je ook een boek in je hebt (dat eruit wil)? Schrijf een boek en heb een direct effect op de levens van andere mensen. Ik help je graag op weg. Zodat jij ook een boek met impact schrijft dat jouw zichtbaarheid, expert status en omzet een boost geeft. En wie weet schrijf jij ook een bestseller, en zet je net als ik meer dan 200.000 euro met één boek om. Creëer je kansen en trek je meer klanten voor je business aan. Doneer je aan goede doelen namens de kopers van je boek. Als ik het kan, kun jij het ook! Ik daag je uit:

WRITE A BOLD BUSINESS BOOK

And show those feathers, girrrl…

SHOW THE WORLD WHO YOU ARE

And what you stand for.

DARE TO SHARE YOUR TRUE COLORS

Like a proud peacock. A pink peacock!

Meer weten over hoe je met mij kunt werken? Honey, you’re at the right place!

Denk je nu, “Jaaa, dat wil ik!” Deel jouw boekidee met mij. It’s time to write your book & share your message with the world. Stop dreaming about a book. Decide to take action.

Write your book now & create a ‘bestseller’ business in the proces.

BOOKS CONTAIN STORIES.
STORYTELLING TRANSFORMS.
THE STORYTELLER, THE READER AND THE LISTENER.

florien gaf me een enorme hoeveelheid mooie en goede ideeën om mijn kinderboek ‘stella en stinky en de plastic soep’ op de kaart te zetten en mijn missie – kinderen en ouders inspireren over het mooie van de aarde – te verspreiden. nu wordt mijn boek ook in amerika uitgegeven in samenwerking met het duurzame flessenmerk dopper. En er komt een 2e boek in de serie!”

 

Christine Algera – auteur en illustrator

“HET VOORNAAMSTE DAT IK UIT MIJN BOEK COACHING TRAJECT MET FLORIEN HEB GEHAALD – NAAST EEN BESTSELLER CONCEPT EN TITEL – is de promotie naar een nieuwe rol bij ons intern als commercial & sales program manager. MIJN NIEUWE ROL IS SUPERGAAF! ONLINE HEB IK OOK FLINKE STAPPEN GEMAAKT IN AANBOD, CONTENT EN AANTAL KLANTEN IN MAAR 4-5 UUR PER WEEK.”

 

Dennis Loots – Grow to the next best version of you trainer,  coach & spreker

Auteur  ‘Stop met stilstaan, start met leven!’

Deel jouw boekidee met mij

IT’S TIME TO WRITE YOUR BOOK

Je hebt besloten dat je een inspirerend boek gaat schrijven dat jouw merk versterkt en je bedrijf een boost geeft. Wat een goed besluit, want een boek is hét perfecte middel om zichtbaar te zijn, als expert gezien te worden, gevraagd worden om te spreken, goed geld te verdienen en om jouw missie in de wereld te zetten.

LET OP: per jaar heb ik slechts 5 plekken voor het Bestseller Boek jaartraject beschikbaar, en 7 plekken voor het 6 maanden traject.

 

Hoe werk ik (half jaar traject)

 • 2 x  1-op-1 kick off sessie van 1,5 uur
 • 10 strategie calls van 45 minuten (tweewekelijks)
 • Strategie, focus en keuzes maken
 • Een boek niche, concept, boodschap, structuur
 • Strategie voor je boek én business: schrijf een boek dat (jou) verkoopt!
 • Next level positionering via je website: we re-vampen je teksten, aanbod en prijzen, zodat je een bestseller business krijgt
 • Schrijf & marketing mentoring (let op: geen eindredactie)
 • Een ervaren onderneemster als sparringpartner, zodat je het niet langer alleen hoeft te doen
 • Feedback op je teksten en beeldmateriaal
 • Uitleg over (zelf)uitgeven

Vanuit flow werken heeft altijd de focus, zolang dat binnen een heldere structuur is.

Ik daag je ook uit om in actie te komen op ‘mindere’ dagen, omdat ik geloof in ‘progress, not perfection’, en zo houd je ook het momentum vast.

 

Het resultaat

 • Een boek dat (jou) verkoopt, zodat jij als expert wordt gezien
 • Een heldere boodschap en aanbod dat klanten voor je business aantrekt
 • Dat er iets staat dat klopt: je eigen online podium waarin je jezelf, je eigen ‘stem’ & signature herkent
 • Een duidelijke bedrijfsstructuur, met als doel een verdubbeling van je inkomen

Een krachtige, vrouwelijke presence met een vleugje humor en een knipoog 😉

 

Dit is voor jou als je voelt

 • Now is the time!
 • Bereid bent er 100% voor te gaan en meer financiële rust, ruimte & vrijheid wilt, zodat je meer kunt uitbesteden
 • Gecommitteerd bent aan het proces en next level wilt gaan (die nieuwe versie van jezelf, je business en je boek)

 

Dit is niet geschikt voor jou als: 

 • Niet bereid bent om tijd, geld en energie te investeren in je groei als mens en ondernemer
 • Een ander verantwoordelijk maakt voor jouw succes
 • Wanna keep playing small, in order to stay safe

 

Ik zette met mijn éérste boek meer dan 200.000 euro om via mijn eigen uitgeverij. Met mijn 2e boek trek ik nog steeds klanten aan voor mijn business, en ik ben nu mijn 3e boek aan het schrijven.

Elke maand ontvang ik omzet van mijn geautomatiseerde, online boekverkopen op mijn bankrekening. Ik word ook regelmatig gevraagd om te spreken of workshops naar aanleiding van mijn boek te geven, waardoor ik continue zichtbaar ben en nieuwe klanten aantrek.

Een boek schrijven was de beste beslissing die ik ooit genomen heb. En de investering betaalde zichzelf terug. Keer 10. And still does. Dat is dus 1000% netto return on investment (ja, 1000% ja. Je leest het goed).

En ik heb er ook nog eens mijn eigen ‘bestseller’ business van gemaakt. En dat is precies wat jouw boek voor jouw business gaat doen.

Ik noem dat ‘Pink Peacock publishing’. Writing & selling your book & business with confidence, yeah baby!

 

SO WHAT’S NEXT? 

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Hoe completer je antwoorden, hoe beter beeld ik van jouw boekidee krijg.

Als ik kansen voor jouw boek zie, dan neem ik contact met jou op om een LIVE videogesprek in te plannen. Elke maand ga ik met 3 geschikte kandidaten in gesprek.

Als ik denk dat we een match zijn, dan vertel ik je meer over het’Create Your Bestseller Business Book Mentorship’. Zodat jij ook een Lifestyle Leadership boek kan schrijven dat jou en je business verkoopt.

 

P.S. Dit mentorship is NIET bedoeld voor het schrijven van romans en/of kinderboeken of journalistieke boeken.

Dit mentorship is WEL gericht op non-fictie BOEKEN met een lifestyle look voor gedreven coaches, trainers, feminin leaders, consultants, sprekers, stylisten, fotografen, healers, private chefs, habit & happiness coaches, spirituele mentoren, therapeuten, yoga & pilates docenten, social media adviseurs, copywriters, interieurdesigners, event managers, voedingscoaches, bloggers (die advies, traningen of andere informatieproducten willen verkopen) etc.

Check

Data