WEEK 11 GA JE VOOR JEZELF

Sneeuw, seks en sensatie

Ze heeft alles. Een gelukkig huwelijk, twee kinderen, parttimebaan, villa in Kralingen, gezellige hockey- en tennisvriendinnen. Tot die ene wintersportvakantie…

Roos, Lotte en Sophie gaan al jarenlang met z’n drieën skiën. Lekker met de meiden een paar dagen zon, sneeuw en après-ski. Dit keer komt Roos haar grote liefde van vroeger tegen en valt als een blok voor hem. Ze verliest zichzelf, haar baan, joie-de-vivre en zet haar gezin en vriendschappen op het spel. De zonnige alm verandert in een donker dal.

Verandert Roos in een leading lady of blijft ze the good girl die doet wat hoort?

Ga met Roos mee op avontuur!

Bestel het boek en ontdek hoe het afloopt…

Boek 20,99 euro/ e-boek 14,99

⭐⭐⭐⭐⭐ GOOISCHE Vrouwen meets Rotterdam

“Ik heb dit boek in één ruk uitgelezen. De personages zijn herkenbaar en de situaties levensecht. Naast alle borrels en luxe zonnebrillen ook nog een serieuze ondertoon. Daardoor is het op meerdere lagen te lezen. Ik wacht op de verfilming, zie het zo voor me!” 

WEEK 11 GA JE VOOR JEZELF

Wintersport was nog nooit zo spannend

Dé wintersportroman die Sankt Anton en Rotterdam op de kaart zet. 

In eerste instantie een chicklit over drie Rotterdamse, ski-vriendinnen. Vermakelijk en licht. Sneeuw, seks en sensatie. Sankt Anton here we come!

In the end een boek over moedige keuzes maken, schuld en schaamte, vriendschap, vertrouwen, liefde en leiderschap.

“Het boek leest heerlijk weg. Het is zo’n verhaal dat je op een herfstige middag lekker op de bank in één ruk uitleest.”

Froukje Aben, docent Nederlands, eindredacteur, boekenfan

Bestel ‘em voor jezelf of maak een vriendin, (buur)vrouw, zus, nicht, collega, tante, boekclub- of business bestie blij met een exemplaar.

Boek 20,99 euro/ e-boek 14,99

“HET MEEST SEXY BOEK VAN HET JAAR”

Christine Pannebakker, schrijfster van o.a. De maagd is terug

*De links zijn links naar Bol.com.