THE WRITING HAPPINESS JOURNAL

Wil jij ook:

– minder moeten en meer plezier in je leven?
– ontdekken wat jou energie geeft?
– meer rust, focus en flow in je leven?

‘The Writing Happiness Journal’ helpt je bij het terugvinden van je ‘happy vibes’ en het helder krijgen van je verlangens. In dit boek vind je 52 vragen die jou een jaar lang mee op reis nemen. Op het ritme van de seizoenen.

Tijdens het beantwoorden van de vragen ontdek je al schrijvende hoe je meer plezier in je leven brengt, hoe je beter naar jezelf en je intuïtie kunt luisteren, wie en wat je blij maakt en wat je wél in je leven wilt (en wat je los wilt laten).

17,95 exclusief verzendkosten*

“The Writing Happiness Journal helpt je bij het creëren van meer flow en happiness in je leven. Volg de vragen van Florien en ontdek meer over wie je bent en wat je wilt.”

 

Dolly Heuveling van Beek – ondernemer, coach, auteur

TANTE! HANDBOEK VOOR COOLE TANTES

Het Tanteboek is een cadeautje voor alle tantes (in wording). Een handboek vol herkenbare, grappige en ontroerende tante anekdotes. Voor & door tantes. Zelfstandige vrouwen met een groot hart voor kinderen.

In het Tanteboek staan onderwerpen als tante worden, oppas- en logeertips, het vinden van het ultieme verjaardagscadeau, samen koken en eten, kerst met neefjes en nichtjes, tradities, maar ook typische tante taboes en irritaties.

Een inspiratieboek vol originele tante doe-en-maak-tips én coole tante specials: tantes in ‘the spotlight’, samen met hun neefjes en nichtjes.

De gever van het boek zegt door het geven van het Tanteboek eigenlijk: “Wat fijn dat jij er bent” en “Ik hou van jou’. Zonder het letterlijk te hoeven zeggen. Het Tanteboek is een vrolijk boek dat familieleden op een dieper niveau met elkaar verbindt.

UITVERKOCHT

14,95 exclusief verzendkosten*

*De links zijn partnerlinks naar Bol.com.