Teun Loots – Grow to the next best version of you! Trainer, Coach en auteur ‘Stop met Stilstaan, Start met Leven’ 

“Het voornaamste wat ik uit mijn boek coaching traject heb gehaald – naast een bestseller concept en titel – is een promotie naar een nieuwe rol is bij ons intern als Commercial & Sales Program Manager.

Mijn nieuwe rol is super gaaf en is prioriteit nummer één. Online heb ik ook flinke stappen gemaakt in aanbod, content en aantal klanten in maar 4-5 uur per week.

Teun Loots – Grow to the next best version of you!

Trainer | Coach | Auteur ‘Stop met Stilstaan, Start met Leven’

Meer praise

Monique Koster

Ik wilde iemand met copywriter ervaring die kritisch met mij mee keek naar mijn teksten en aanbod. Mijn grootste inzicht was dat het schrijven van goede content erg belangrijk is om de juiste klanten aan te trekken. Dat wist ik natuurlijk wel, maar dat werd me eens te...

Lees meer

Marièt Schaier

Voordat ik met Florien werkte liep ik met veel ideeën rond voor mijn bedrijf, die ik nog niet voldoende had uitgewerkt, of twijfel had hoe ik het zou vormgeven. Ik stelde ook geen prioriteiten. De energie die ik in mijn bedrijf stopte, schommelde te veel doordat ik...

Lees meer

Nelly ter Voert

Als je nog twijfelt om een boek te schrijven zeg ik zeker doen. Florien coacht je door alle stappen heen. Als jij een kei bent in je vak en je wil meer impakt, dan kan ik je Florien erg aanbevelen. Zij is een kei in haar vak en een inspirerende vrouw. Auteur 'Mama...

Lees meer