Tineke en Robine – Leren Leren Schiedam

“Wij waren met een huiswerk instituut begonnen en na 2 weken konden we de deuren alweer sluiten vanwege de corona crisis.  het beïnvloedde onze geldstroom. 

Florien nam de tijd om inzicht te krijgen in wat wij doen en welke producten wij hebben. beginnen bij het begin, is niet voor iedere coach vanzelfsprekend.

Onze grootste ‘aha’ was dat we onze duurste product beter in de markt moesten zetten. Binnen 2,5 week hebben we door coaching van florien ruim 30.000 euro aan nieuwe klanten voor ons coaching programma binnengehaald!

Wij raden iedereen die ook een high-end product of aanbod wil aan om met florien te werken. ook (of juist) als je al eerder een business coach hebt gehad, maar die niet helemaal bij jou paste.

Florien heeft ons weer even goed ‘aan’ gezet!”

Tineke van der Klink-Bouwens & Robine Kroon-Zijderhand – Leren Leren Schiedam

Meer praise

Philippe Declemy

Ik werkte 6 dagen per week, en veel avonden. Ik durfde geen tijd vrij te maken om te doen wat ik echt wilde, maar dacht wel: wil ik dit de rest van mijn leven zo blijven doen? Florien heeft mij gepusht om groot te dromen en meer te durven, en het proces van mijn...

Lees meer

Ylske Tammel

Ik liep tegen het probleem van écht starten aan: website maken, teksten schrijven, boekthema. Ik wist niet waar of hoe te beginnen. Ik ervaarde onrust. Ik wil vaak veel tegelijk, daardoor raak(te) ik soms het overzicht kwijt. Had steeds het gevoel dat ik ‘achter de...

Lees meer

Monique Koster

Ik wilde iemand met copywriter ervaring die kritisch met mij mee keek naar mijn teksten en aanbod. Mijn grootste inzicht was dat het schrijven van goede content erg belangrijk is om de juiste klanten aan te trekken. Dat wist ik natuurlijk wel, maar dat werd me eens te...

Lees meer