Tineke en Robine – Leren Leren Schiedam

Wij waren met een huiswerk instituut begonnen en na 2 weken konden we de deuren alweer sluiten vanwege de corona crisis; het beïnvloedde onze geldstroom.

Florien nam de tijd om inzicht te krijgen in wat wij doen en welke producten wij hebben. Beginnen bij het begin, is niet voor iedere coach vanzelfsprekend.

Onze grootste ‘aha’ was dat we onze duurste product beter in de markt moesten zetten. Binnen 2,5 week hebben we door coaching van florien ruim 30.000 euro aan nieuwe klanten voor ons coaching programma binnengehaald!

Wij raden iedereen die ook een high-end product of aanbod wil aan om met Florien te werken. Juist als je al eerder een business coach hebt gehad, maar die niet helemaal bij jou paste.

Florien heeft ons weer even goed ‘AAN’ gezet!

Tineke van der Klink-Bouwens & Robine Kroon-Zijderhand – Leren Leren Schiedam

Meer praise

Fiona Cook

Ik klopte bij Florien aan omdat ik te weinig constante inkomsten had. Daar werd ik onrustig van. En ik wist niet goed hoe ik mij kon onderscheiden van alle andere coaches. Het marketing mentoring traject met Florien heeft mij helderheid in mijn klantkeuze opgeleverd....

Lees meer

Mirjam Heek

Voordat ik met Florien werkte had ik een website die niet meer weergaf wie ik was en wat ik deed. Ik voelde dat ik meer uit mijn coaching business wilde halen en besloot om te investeren in een marketing mentorship. Het resultaat? Ik ben trots op mijn website en...

Lees meer

Gabriëlle Kok

Toen ik Florien benaderde zat ik vol plannen, maar het ontbrak me aan een plan van aanpak. Ik miste overzicht, aansluiting op de markt en actuele kennis van zaken. Met vragen als “hoe moet ik mijzelf positioneren en hoe zet ik mijn werk in de etalage? Hoe kan ik me...

Lees meer