Tineke en Robine – Leren Leren Schiedam

“Wij waren met een huiswerk instituut begonnen en na 2 weken konden we de deuren alweer sluiten vanwege de corona crisis.  het beïnvloedde onze geldstroom. 

Florien nam de tijd om inzicht te krijgen in wat wij doen en welke producten wij hebben. beginnen bij het begin, is niet voor iedere coach vanzelfsprekend.

Onze grootste ‘aha’ was dat we onze duurste product beter in de markt moesten zetten. Binnen 2,5 week hebben we door coaching van florien ruim 30.000 euro aan nieuwe klanten voor ons coaching programma binnengehaald!

Wij raden iedereen die ook een high-end product of aanbod wil aan om met florien te werken. ook (of juist) als je al eerder een business coach hebt gehad, maar die niet helemaal bij jou paste.

Florien heeft ons weer even goed ‘aan’ gezet!”

Tineke van der Klink-Bouwens & Robine Kroon-Zijderhand – Leren Leren Schiedam

Meer praise

Bianca Boverhoff

"Ik ben in een jaar werken met jou getransformeerd: ik kan mijn klanten uitkiezen, ik durf meer, ik spreek mij uit, ben gaan staan, neem mijn plek in. Mensen luisteren naar mij. Ik voel mij een expert en word ook zo gezien. Alles lukt en komt naar mij toe. De rem is...

Lees meer

Denise Pellinkhof

Werken met Florien geeft je clarity. Het is mij nu echt duidelijk: wie ben ik nu voor wie en welke taal spreekt mijn doelgroep. Florien heeft mij heel goed geholpen om concreet beter aan te haken op de leefwereld van mijn doelgroep. Dus ik weet nu zo veel beter wat ik...

Lees meer

Maureen Mulder

"Florien hielp mij om de prijzen te vragen die ik echt voor mijn dienst wilde vragen, maar nog niet durfde. Dat heeft iets geshift: in mij en in mijn business. Ik vraag dit bedrag nu zonder blikken of blozen, omdat ik weet dat ik het waard ben. Ik heb nu betere...

Lees meer