Tineke en Robine – Leren Leren Schiedam

“Wij waren met een huiswerk instituut begonnen en na 2 weken konden we de deuren alweer sluiten vanwege de corona crisis.  het beïnvloedde onze geldstroom. 

Florien nam de tijd om inzicht te krijgen in wat wij doen en welke producten wij hebben. beginnen bij het begin, is niet voor iedere coach vanzelfsprekend.

Onze grootste ‘aha’ was dat we onze duurste product beter in de markt moesten zetten. Binnen 2,5 week hebben we door coaching van florien ruim 30.000 euro aan nieuwe klanten voor ons coaching programma binnengehaald!

Wij raden iedereen die ook een high-end product of aanbod wil aan om met florien te werken. ook (of juist) als je al eerder een business coach hebt gehad, maar die niet helemaal bij jou paste.

Florien heeft ons weer even goed ‘aan’ gezet!”

Tineke van der Klink-Bouwens & Robine Kroon-Zijderhand – Leren Leren Schiedam

Meer praise

Monique Koster

Ik wilde iemand met copywriter ervaring die kritisch met mij mee keek naar mijn teksten en aanbod. Mijn grootste inzicht was dat het schrijven van goede content erg belangrijk is om de juiste klanten aan te trekken. Dat wist ik natuurlijk wel, maar dat werd me eens te...

Lees meer

Marièt Schaier

Voordat ik met Florien werkte liep ik met veel ideeën rond voor mijn bedrijf, die ik nog niet voldoende had uitgewerkt, of twijfel had hoe ik het zou vormgeven. Ik stelde ook geen prioriteiten. De energie die ik in mijn bedrijf stopte, schommelde te veel doordat ik...

Lees meer

Nelly ter Voert

Als je nog twijfelt om een boek te schrijven zeg ik zeker doen. Florien coacht je door alle stappen heen. Als jij een kei bent in je vak en je wil meer impakt, dan kan ik je Florien erg aanbevelen. Zij is een kei in haar vak en een inspirerende vrouw. Auteur 'Mama...

Lees meer