Ylske Tammel

Ik liep tegen het probleem van écht starten aan: website maken, teksten schrijven. Ik wist niet waar of hoe te beginnen. Ik ervaarde onrust. Ik wil vaak veel tegelijk, daardoor raak(te) ik soms het overzicht kwijt. Had steeds het gevoel dat ik ‘achter de feiten aanliep’. Ik voelde de wens én de noodzaak om echt te gaan manifesteren.

Dat ik door focus en commitment uiteindelijk ook de dingen voor elkaar krijg die ik lastig vind, waardoor mijn zelfvertrouwen weer gegroeid is. De samenwerking heeft mij motivatie, richting en naast hard werken ook plezíer in het creëren en manifesteren.

Het half jaar traject heeft mij professionalisering, hogere prijzen, het bereiken van mijn ideale klant en daardoor automatisch (nog) meer plezier in mijn werk opgeleverd.

Florien is een kleurrijke vrouw die door haar energie mij wist te motiveren en stimuleren om te bewegen in de richting die ik voor mijzelf bepaalde.

Als je op het punt staat écht in je licht te gaan staan en als je jezelf wilt positioneren als een waardevolle coach/therapeut met jouw eigen unieke expertise, dan is de begeleiding van Florien net dat ene zetje wat je nodig hebt om te ervaren dat je het kunt. Dat je het echt zélf kunt. Dat wat je wilt, ga je doen.

Coach, therapeut en specialist op het gebied van zelfliefde en toxische relaties

www.ylsketammel.nl

Meer praise

Fiona Cook

Ik klopte bij Florien aan omdat ik te weinig constante inkomsten had. Daar werd ik onrustig van. En ik wist niet goed hoe ik mij kon onderscheiden van alle andere coaches. Het marketing mentoring traject met Florien heeft mij helderheid in mijn klantkeuze opgeleverd....

Lees meer

Mirjam Heek

Voordat ik met Florien werkte had ik een website die niet meer weergaf wie ik was en wat ik deed. Ik voelde dat ik meer uit mijn coaching business wilde halen en besloot om te investeren in een marketing mentorship. Het resultaat? Ik ben trots op mijn website en...

Lees meer

Gabriëlle Kok

Toen ik Florien benaderde zat ik vol plannen, maar het ontbrak me aan een plan van aanpak. Ik miste overzicht, aansluiting op de markt en actuele kennis van zaken. Met vragen als “hoe moet ik mijzelf positioneren en hoe zet ik mijn werk in de etalage? Hoe kan ik me...

Lees meer