Ylske Tammel

Ik liep tegen het probleem van écht starten aan: website maken, teksten schrijven, boekthema. Ik wist niet waar of hoe te beginnen. Ik ervaarde onrust. Ik wil vaak veel tegelijk, daardoor raak(te) ik soms het overzicht kwijt. Had steeds het gevoel dat ik ‘achter de feiten aanliep’. Ik voelde de wens én de noodzaak om echt te gaan manifesteren.

Dat ik door focus en commitment uiteindelijk ook de dingen voor elkaar krijg die ik lastig vind, waardoor mijn zelfvertrouwen weer gegroeid is. De samenwerking heeft mij motivatie, richting en naast hard werken ook plezíer in het creëren en manifesteren.

Het half jaar traject heeft mij professionalisering, hogere prijzen, het bereiken van mijn ideale klant en daardoor automatisch (nog) meer plezier in mijn werk opgeleverd.

Florien is een kleurrijke vrouw die door haar energie mij wist te motiveren en stimuleren om te bewegen in de richting die ik voor mijzelf bepaalde.

Als je op het punt staat écht in je licht te gaan staan en als je jezelf wilt positioneren als een waardevolle coach/therapeut met jouw eigen unieke expertise, dan is de begeleiding van Florien net dat ene zetje wat je nodig hebt om te ervaren dat je het kunt. Dat je het echt zélf kunt. Dat wat je wilt, ga je doen.

Coach, therapeut en specialist op het gebied van zelfliefde en toxische relaties

www.ylsketammel.nl

Meer praise

Denise Pellinkhof

Werken met Florien geeft je clarity. Het is mij nu echt duidelijk: wie ben ik nu voor wie en welke taal spreekt mijn doelgroep. Florien heeft mij heel goed geholpen om concreet beter aan te haken op de leefwereld van mijn doelgroep. Dus ik weet nu zo veel beter wat ik...

Lees meer

Philippe Declemy

Ik werkte 6 dagen per week, en veel avonden. Ik durfde geen tijd vrij te maken om te doen wat ik echt wilde, maar dacht wel: wil ik dit de rest van mijn leven zo blijven doen? Florien heeft mij gepusht om groot te dromen en meer te durven, en het proces van mijn...

Lees meer

Monique Koster

Ik wilde iemand met copywriter ervaring die kritisch met mij mee keek naar mijn teksten en aanbod. Mijn grootste inzicht was dat het schrijven van goede content erg belangrijk is om de juiste klanten aan te trekken. Dat wist ik natuurlijk wel, maar dat werd me eens te...

Lees meer